Flavius Stoican Dinamo Superliga

”Trebuie să văd că mănâncă iarba aia!”. Stoican are planuri mari la Dinamo

Flavius Stoican este gata să înceapă treaba la Dinamo. Pentru tehnician este al treilea ”mandat” pe banca tehnică a ”roș-albilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 22:23
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 22:29

Iuliu Mureșan, administratorul special al ”câinilor”, l-a demis pe Mircea Rednic și l-a ales pe Flavius Stoican drept soluția potrivită pentru a salva clubul de la retrogradare. Oficialul dinamovist a dezvăluit că Stoican a acceptat imediat să preia clubul.

Flavius Stoican e gata să salveze Dinamo de la retrogradare

”Trebuie să-i văd pe jucători că dau totul, că-și dau sufletul pe teren, că fotbalul nu l-au uitat. O să am discuții cu ei, acum eu doar mă uit pe o listă, am discuții cu oamenii din club, despre cum s-au comportat. Dacă unul văd că nu e conectat la Dinamo, la revedere.

  • Flavius Stoican

Cine rămâne la Dinamo, trebuie să văd că mănâncă iarba aia. Eu decid cine rămâne, eu! Mi s-a spus că orice decizie se va lua, eu voi fi cel care va da OK-ul.

Voi vorbi cu Filip, cu Matei, cu Torje, să-i întreb dacă vor să mai joace fotbal. Că fotbalul nu l-au uitat. Până pe 5 ianuarie voi vorbi cu jucătorii. La unii o să renunțăm înainte să-i vedem la teren. Voi lua și meciurile în care ei au jucat”, a spus Flavius Stoican, la Digi Sport.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta pe banca celor de la Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!