steliano filip Dinamo ioan adone Superliga Steliano Filip

„N-are minte!” Un fost antrenor al lui Dinamo, atac dur la Steliano după gestul făcut de acesta la plecarea lui Rednic

Steliano Filip, criticat pentru gestul regretabil făcut după plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 10:53
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 10:59

La scurt timp după demiterea lui Rednic, suporterii lui Dinamo i-au scris lui Steliano Filip, jucător exclus de „Puriu” din lot, pentru a-l întreba (ironic) dacă este mulțumit de decizia luată de Iuliu Mureșan.

„Ați reușit până la urmă. Ești fericit?”, i-a scris un suporter lui Filip, care i-a răspuns: „A avut rezultate și nu știu eu?”.

Răspunsul lui Filip i-a înfuriat și mai mult pe suporterii dinamoviști, care au trecut la amenințări la adresa fundașului - mai multe detalii AICI.

Ioan Andone, discurs dur la adresa lui Filip

Fostul antrenor al lui Dinamo îl critică pe Steliano Filip pentru ieșirea sa și spune că acesta a dat dovadă o dată în plus că nu are minte.

„Filip, câtă minte are el… N-are. El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă. Cea mai bună perioada a lui ca fotbalist a fost la Dinamo. Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supraliciteaza pe el, aici e problema„, a mai spus Ioan Andone.

Filip, pentru a doua oară la Dinamo

Steliano Filip a ajuns prima dată la Dinamo în 2012, de la Avicola Buziaș. În ”Ștefan cel Mare” a jucat până în 2018, an în care a plecat la Hajduk Split, pentru 500.000 de euro.

S-a întors în România în 2019, gratis, la Dunărea Călărași. A mai trecut pe la Viitorul și AE Larisa, în Grecia. Din ianuarie 2021 joacă din nou pentru Dinamo.

400.000 de euro este cota de piață a fundașului, potrivit Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!