Dumitru Dragomir Dinamo FCSB Superliga

Dumitru Dragomir anunță transferurile pregătite de FCSB și Dinamo: "Ei vor pleca"

Fereastra de mercato din iarnă se apropie, iar Dumitru Dragomir anunță principalele mutări din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:00
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:12

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, și Deian Sorescu, jucătorul lui Dinamo, vor face pasul la cluburi din străinătate.

Dragomir: "Tănase și Sorescu pleacă"

Tănase are o clauză de reziliere de trei milioane de euro, iar Al-Nasr Dubai, formație din Emiratele Arabe Unite, pare favorită pentru semnătura jucătorului de la FCSB. În cazul lui Sorescu, conducerea lui Dinamo a anunțat că suma de transfer solicitată este de un milion de euro și 20% dintr-un viitoare mutare.

"Jucătorii care vor pleca din campionatul intern sunt Florin Tănase şi Sorescu de la Dinamo. La Dinamo, şi el vrea să plece, şi Dinamo să se despartă de el.

Iar Tănase va primi acceptul de a se transfera din partea lui Gigi (n.r. - Becali). Îmi pare rău de Dinamo, este o echipă despre care vorbim degeaba, în opinia mea va retrograda. Nu mai are nicio şansă. De acolo, îmi pare rău de Mureşan şi de Rednic", a spus Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport.

Florin Tănase, din 2016 la FCSB, a fost golgheterul echipei în sezonul trecut, cu 25 de goluri în 36 de meciuri. În actuala stagiune, căpitanul echipei bucureștene a marcat nouă goluri și a oferit patru pase decisive în 19 jocuri.

Deian Sorescu a reușit opt goluri și o pasă decisivă în cele 20 de meciuri jucate la Dinamo în actuala stagiune. În stagiunea precedentă, extrema dreaptă a înregistrat opt goluri și 10 pase decisive în 42 de apariții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!