Dragos Nedelcu farul Gica Hagi Superliga

GALERIE FOTO Dragoș Nedelcu, înfuriat de schimbarea lui Gică Hagi. "Regele" a reacționat nervos

Farul Constanța a învins FC Voluntari, scor 2-1, pe teren propriu, iar echipa lui Gică Hagi a urcat pe primul loc după șase etape din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 August 2022, 22:02
Data actualizarii: Luni 22 August 2022, 22:02

Partida de la Ovidiu nu a fost lipsită de momente tensionate. În minutul 68, Gică Hagi a efectuat două schimbări la Farul, înlocuindu-i pe Dragoș Nedelcu și Alexi Pitu cu Constantin Grameni, respectiv Dan Sîrbu.

Conflict între Gică Hagi și Dragoș Nedelcu

Dragoș Nedelcu a fost vizibil deranjat de schimbarea lui Gică Hagi, fiind surprins de camerele TV cum refuză să dea mâna cu colegii de pe bancă.

În momentul în care a trecut pe lângă Gică Hagi, care i-a întins mâna, Nedelcu a bătut palma cu antrenorul, însă nu l-a privit în ochi și a trecut rapid pe lângă el.

Văzând gestul elevului său, Hagi s-a întors imediat către Nedelcu și i-a adresat câteva cuvinte, fiind vizibil nervos. Mijlocașul s-a întors, a dat mâna cu "Regele", însă nu a scăpat de furia tehnicianului, care a continuat să aibă un discurs acid.

Dragoș Nedelcu (25 de ani) este un produs al Academiei Hagi. Farul l-a vândut în 2017 la FCSB pentru o sumă de peste două milioane de euro, însă vicecampioana nu l-a mai vrut, iar în această vară a decis să îl cedeze definitiv la gruparea dobrogeană.

Nedelcu a fost titular în toate cele șase meciuri de campionat ale Farului, reușind o pasă de gol în partida cu CS Mioveni (2-0).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!