Superliga Dorinel Munteanu FCSB Superliga Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, antrenorul etapei în Superligă. Cum arată ”11-le” ideal al etapei a 10-a

Liga Profesionistă de Fotbal a ales cei mai buni jucători din etapa cu numărul 10 în campionatul intern.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 17:19
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 17:19
Din articol

Dorinel Munteanu este surpriza din formula ideală a acestei etape. Antrenorul de la Galați nu a mai fost X-men și a întrerupt seria de 7 remize a moldovenilor.

Antrenorul Dorinel Munteanu nu este singurul reprezentant al ”oțelarilor”. Paradele din duelul cu FCU Craiova i-au adus lui Cosmin Dur Bozoancă locul de portar în echipa ideală.

FCSB domină în teren echipa etapei. În urma victoriei clare de la Sfântul Gheorghe, scor 2-5, echipa lui Charalambous este reprezentată de trei jucători, Florinel Coman (un gol și un assist), Darius Olaru (un gol și un assist) și Adrian Șut (un gol).

De la Rapid s-au făcut remarcați fundașul Cristopher Braun și atacantul kosovar Albion Rrahmani (trei duble în ultimele patru meciuri), după victoria din Giulești împotriva CFR Cluj, scor 3-1.

Adrian Mazilu (două assisturi) și fundașul Andrei Artean sunt elevii lui Hagi ce și-au croit drumul în echipa ideală a etapei, completată în apărare de Nicușor Bancu de la Universitatea Craiova și Paul Papp de la Petrolul. 

Politehnica Iași este a doua formație din Moldova reprezentată în ”11-le” ideal al etapei, prin mijlocașul Julian Marchioni (un gol).

Echipa etapei:

Dur Bozoancă - C. Braun, P. Papp, A. Artean, N. Bancu - J. Marchioni, A. Șut, D. Olaru - A. Mazilu, F. Coman, A. Rrahmani

Antrenor: Dorinel Munteanu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!