"Domnul Becali cateodata o ia singur asa pe deal." Mesajul unui conducator din Liga 1 dupa ce Gigi Becali a scos echipa la antrenament

Fotbalistii FCSB-ului au fost surprinsi luni la baza de antrenament din Berceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2020, 12:33
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2020, 12:40

Valeriu Iftime a reactionat dupa ce fotbalistii FCSB-ului au fost surprinsi luni la baza de antrenament din Berceni.

Jucatorii s-au antrenat in grupe de cate trei si s-au pregatit pe cinci terenuri din cadrul bazei sportive, sub subravegherea antrenorului Bogdan Vintila:

"Domnul Becali cateodata inventeaza lumea, o ia singur asa pe deal. Nu ai cum sa te aduni acolo in perioada de urgenta. Sunt niste reguli care trebuie respectate, suntem in stare de urgenta. Chiar daca ai siguranta ca poti asigura toate masurile de securitate si protectie.

Jucatorii nostri fac antrenamente acasa. Exista un set de exercitii fizice pe care le fac de la distanta, dar sa te aduni cu fotbalistii si sa vorbesti cu ei nu", a spus Valeriu Iftime la PRO X.

Antrenamentele se pot relua pe 15 mai

 

Valeriu Iftime considera data de 15 mai oportuna pentru reluarea antrenamentelor, cu respectarea masurilor din protocolul transmis de LPF.

"Eu spun ca 15 mai poate fi o solutie buna pentru inceperea antrenamentelor. S-au facut tot felul de discutii cu presedintii si avem un plan coerent pentru fiecare activitate. De la cum mancam, la unde facem antrenamentele si bineinteles despre protectia persoanelor", a mai spus Valeriu Iftime.

LPF a realizat un "Protocol de reluare a pregatirii centralizate tip cantonament cu circuit inchis pentru cluburile din Liga 1".

Modifică setările cookies