Viitorul doliu fotbal Stere Damasaru Liga 1

Doliu in fotbalul din Romania! Fostul antrenor al echipie nationale de fotbal pe plaja a murit

Profesorul si antrenorul Stere Damasaru a incetat din viata in aceasta saptamana, anunta site-ul oficial al Academiei Hagi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Decembrie 2020, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 16 Decembrie 2020, 16:33

 El a fost aproape de Academia lui Gheorghe Hagi chiar din momentul cand a fost infiintata in 2009. Stere Damasaru era omul de legatura dintre club si institutiile de invatamant  in care isi desfasurau actvitatea jucatorii Academiei. Stere Damasaru a fost si antrenorul echipei de fotbal pe plaja a Romaniei. 

"Saptamana aceasta ne-a parasit profesorul si antrenorul Stere Damasaru, unul dintre cei alaturi de care s-a demarat proiectul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", in anul 2009.

Nea Stelica, asa cum il alinta toata lumea din club, era omul de legatura dintre club si institutiile de invatamant la care isi desfasurau activitatea jucatorii Academiei, fie ca era vorba de scoala primara, gimnaziala, liceu sau universitate.

Respectat, apreciat si iubit de toata lumea din club si de sportivii nostri, nea Stelica a lasat un gol imens in casa Academiei Hagi, imposibil de umplut", a fost anuntul de pe site-ul Academiei Hagi.

Sursa foto: site Academia Hagi

Modifică setările cookies