Superliga

Politicianul care controlează echipa națională și CFR Cluj: ”Îl îndrumă pe Burleanu, că încă e bebeluș!”

Adrian Porumboiu acuză un politician celebru că ar controla din umbră clubul CFR Cluj și echipa națională.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 23:21
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 23:42

Vasile Dîncu, noul Ministru al Apărării, este, conform spuselor fostului patron de la FC Vaslui, omul care deține motoarele celui mai importamt club din România, dar și al selecționatei.

Tot Porumboiu spune că CFR ar fi câștigat deja titlul, numirea lui Cristi Balaj în funcția de președinte de club fiind cheia acestui succes.

Acolo (n.r. la CFR Cluj) conduce Dîncu. El conduce și Federația. Cel care este la CFR Cluj este Dîncu. El este și la Federație. Nu că-i nașul lui Burleanu, dar îi îndrumă și pașii, că e încă un bebeluș. Cine este Dîncu? Este ministrul Apărării Naționale. Băi, atât de jos am ajuns?

Se leagă asta cu naționala și prin faptul că e Burleanu acolo. Burleanu a făcut ce l-a învățat un PR foarte bun, cu Hagi. Hagi, fiind un adevărat lord, un domn, și-a dat seama că este în incompatibilitate să fie patron de club și antrenor, a refuzat.

La Răzvan Lucescu probabil era de înțeles, cu clauza grecilor. Nu am înțeles clauza asta între noi (n.r.: clauza lui Dan Petrescu la CFR Cluj). Ne punem clauze pentru ce? Dar eu nu le-aș pune clauze la CFR și le-aș lua toate titlurile alea furate? 'Ia dați-le, mă, încoace!' Dacă ar fi fost o comisie, asta aș fi făcut.

Acum l-au pus în față și pe cel care dirija, să nu mai stea după cortină. El le dirija într-o veselie. Sunt multe discuții și comentarii. Ce e Balaj? El e un pion otrăvit. El făcea ce i se spunea atunci, asta era comanda de la FRF. L-au împins acolo, în treaba asta", a declarat Adrian Porumboiu pentru Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!