Superliga

CFR Cluj a ratat transferul unui nume uriaș: ”Am încercat să-l aduc în România”

CFR Cluj a fost aproape să aducă un antrenor cu nume.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 19:14
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 19:16

CFR Cluj a încercat să impresioneze ultimii ani, prin transferuri de renume. Spre exemplu, transferul lui Julio Baptista, din 2018, a avut ca scop impresionarea fanilior și crearea unei aure de superioritate.

Totuși, per total mutarea a fost una ratată, atacantul evolând puțin. Totuși, un alt nume mare putea ajunge în Gruia. Este vorba de Christian Panucci, fost fotbalist pentru Genoa, AC Milan, Inter, Real Madrid, Chelsea sau AS Roma, și fost antrenor la Palermo sau la naționala Albaniei.

Eu am încercat să-l aduc în România pe Christian Panucci. A fost pe lista celor de la CFR Cluj, dar a fost ales altcineva. Pentru altă echipă în afară de Rapid nu aş fi insistat, dar a fost pe bune cu Ben Arfa la Rapid. 

A fost adevărat. Eu sunt un om care nu renunţ niciodată”, a spus Liubliana Nedelcu, pentru AS.ro. Panucci ar fi putut deveni antrenorul lui CFR, însă nu s-a ajuns la un acord. Acesta are două trofee Champiosn League în palmares, ambele din postura de jucător, câștigate alături de Real Madrid și AC Milan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!