CFR Cluj Denis Alibec Liga 1 Runar Mar Sigurjonsson Superliga

Începe 'curățenia' de iarnă la CFR Cluj! Alibec și Sigurjonsson, aflați pe lista neagră. Cine s-a 'salvat' 

CFR Cluj se pregătește să se despartă de mai mulți jucători în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 17:03
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 19:09

Odată cu decizia lui Dan Petrescu de a rămâne în Gruia, oficialii campioanei României, împreună cu antrenorul, au început să alcătuiască lista cu posibile plecări și sosiri. Astfel, antrenorul ardelenilor s-a decis pe cine vrea să păstreze din lotul actual, dar și la cine renunță. 

Astfel, mai mulți jucători vor pleca în această iarnă, fie sub formă de împrumut, fie definitiv, iar unele dintre numele de pe listă sunt cu adevărat surprinzătoare.

Alibec și Sigurjonsson, puși pe lista neagră la CFR Cluj 

Denis Alibec este probabil unul dintre cele mai importante nume de pe listă, iar conducerea din Gruia, împreună cu Dan Petrescu, vrea să pună punct înțelegerii care expiră la finalul sezonului, după cum www.sport.ro anunța la începutul lunii. Atacantul este împrumutat de la Kayserispor, iar salariul său era suportat în mare parte de turci, în timp ce CFR îi plătea 370 000 de euro pentru cele 11 luni de contract. 

Un alt nume surpriză este al lui Runnar Mar Sigurjonsson, care însă a primit două opțiuni. Conform Fanatik, islandezul poate să accepte o reducere a salariului sau, în caz contrar, va fi împrumutat. Pe lista de plecări se află și Denis Ciobotariu, scos de pe lista pentru Liga 1, în ciuda faptului că are cel mai bun index InStat din campionat. 

Portarii Karlo Letica, transferat în octombrie, dar și Cristiano Figueiredo nu mai sunt doriți în Gruia, după ce nu au reușit să se impună. Pe lista de plecări se mai află și Guessouma Fofana, care nu a mai jucat din 29 august, dar și Jonathan Rodriguez, mijlocașul adus de la Botoșani. 

E și cazul lui Ovidiu Hoban, care mai are contract până în 2022, dar împlinește pe 27 decembrie 39 de ani. Denis Rusu, Răzvan Andronic și Mihai Butean se alătură și ei listei de plecări din Gruia. 

Doi jucători, 'salvați' de ultimele prestații 

Deși vor avea loc multe plecări de la campioana României, doi jucători care erau văzuți ca și plecați vor rămâne, după o decizie de ultim moment. Primul este Alex Chipciu, care rămâne în Gruia, în urma unor discuții cu Neluțu Varga și Dan Petrescu. Tehnicianul ar fi mulțumit de ultimele evoluții ale jucătorului experimentat, astfel că decizia de a rămâne îi aparține. 

Un alt jucător 'salvat' este Valentin Costache, care se afla pe lista jucătorilor transferabili la începutul lunii decembrie, informează ProSport, însă prestațiile din această lună i-au schimbat părerea lui Dan Petrescu. Costache a fost al doilea cel mai scump transfer al lui CFR Cluj făcut de Neluțu Varga, ardelenii plătind 700 000 de euro în schimbul său, lui Dinamo, în 2018. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!