CFR Cluj Champions League Cristi Balaj Fotbal intern

EXCLUSIV Obiectiv CFR Cluj: grupele Champions League!

Odată clarificată situația lui Dan Petrescu, CFR își propune obiective importante.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 20:01
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 20:21

Cristi Balaj, peședintele clubului, spune în exclusivitate pentru Sport.ro că țelul său și al echipei este să ajungă în grupele Ligii Campionilor cu „Bursucul” pe banca tehnică.

Cristi Balaj: "Asta se poate realiza doar prin performanța obținută"

„Da, ne dorim să ne calificăm din nou în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi. În fotbalul s-a demonstrat că fără să faci o fundație solidă e greu să înalți un proiect.

Doar că, pentru a realiza acest lucru, trebuie în paralel să actualizăm cheltuielile și îmi doresc din suflet ca la CFR jucătorii, staff-ul să câștige  mai mulți bani decât acum. Asta se poate realiza doar prin performanța obținută”, a specificat șeful grupării din Gruia. 

De altfel, fostul arbitru internațional a vorbit despre micșorarea salariilor într-un interviu amplu pe site-ul nostru, jucătorii urmând să câștige bani în funcție de obiectivele europene realizate.

Cristi Balaj: "Trebuie să o luăm pas cu pas"

Bineînțeles că l-am întrebat pe Balaj și când o vom vedea pe CFR în grupele Champions League. Iată răspunsul: „Lucrăm la acest aspect. Trebuie să o luăm pas cu pas, să fim realiști și, cu pași mărunți, făcuți sănătos, să creștem și să dezvoltăm un club pentru care acceastă accedere în grupele Champions League, cu rezultate, să devină o normalitate.

Eu îmi doresc să avem cât mai multe echipe în grupele europene. Și sper să  avem academii în viitor care să sprijine cu adevărat naționala României și fotbalul românesc”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!