Liga 1

Dispută între Șumudică și liderii vestiarului de la CFR? Cei trei "grei" pe care i-ar fi enervat antrenorul clujenilor

CFR Cluj a fost umilită de Steaua Roșie Belgrad în playoff-ul Europa League, scor 0-4, în prima manșă a play-off-ului Europa League. Returul are loc joi, la Cluj-Napoca. 
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 16:43

Campioana României a fost învinsă la Belgrad cu 4-0, după un meci în care formația din Cluj a fost dominată la toate capitolele, iar spiritele s-au încins după meci.

DigiSport anunță că Mario Camora, Ciprian Deac și Ovidiu Hoban, trei "grei" ai vestiarului clujean, au avut scandări împotriva lui Marius Șumudică, în timp ce erau la dușuri.

  • Așa arată haosul de la CFR! Marius Șumudică, dispute cu liderii vestiarului

Nu au fost singurii jucători revoltați, însă ei au fost singurii care și-au manifestat nemulțumirea. De asemenea, ar fi existat, potrivit sursei citate, jucători care au fost nemulțumiti de atitudinea colegilor lor, însă nu au spus nimic pentru a nu încinge spiritele.

”La revedere, Șumi, la revedere!”

Conform sursei citate, cei trei, Camora, Hoban și Deac su strigat ”La revedere, Șumi, la revedere”, în timp ce antrenorul era la conferința de presă. Informația a ajuns, într-un final, la antrenorul campioanei.

Există speculații neconfirmate prin care Marius Șumudică și-ar fi condiționar rămânerea la echipă prin excluderea celor trei fotbaliști.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies