Liga 1

NEWS ALERT Edi Iordănescu, anunțat oficial la FCSB. Cine i se alătură în staff-ul tehnic 

Edi Iordănescu a fost prezentat în mod oficial la FCSB, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook a grupării roș-albastre. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 16:27
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 16:40

Mutarea lui Edi Iordănescu la FCSB s-a produs într-un timp record. La câteva ore după apariția primelor speculații despre venirea tehnicianului pe banca vicecampioanei României, acesta s-a înțeles și a semnat contractul cu patronul Gigi Becali.

Edi Iordănescu deja a fost prezent la primul antrenament, urmând să fie prezentat în mod oficial în cadrul unei conferințe care va avea loc joi, 19 august, de la ora 14:30.  

Vechiului sfaff i se vor alătura Alexandru Radu și Michele Iannucci, în postura de antrenori secunzi.

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB miercuri, la ora 6:48
 

Din informațiile sport.ro, Edi Iordănescu a semnat cu FCSB un contract valabil pe un an, miercuri, la ora 6:48, după ce negocierile dintre cele două părți au durat toată noaptea.

Dacă va câștiga campionatul, fostul antrenor de la CFR va primi o primă de 100.000 de euro, iar dacă va intra în grupele Champions League, va primi încă 100.000 de euro.

S-a negociat toată noaptea cu fostul antrenor de la CFR Cluj, iar sursele sport.ro spun că tehnicianul bucureștean a fost cel mai greu de convins pentru Gigi Becali. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies