papu gomez Atalanta gian piero gasperini Italia

E scandalul momentului în Italia! Papu Gomez își acuză un fost antrenor că l-ar fi bătut

Fotbalul italian trece prin momente delicate.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 16:47
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 16:48

Alejandro "Papu" Gomez, fost fotbalist la Atalanta, actualmente la Sevilla, își acuză un fost antrenor că ar fi încercat să îl bată. Fotbalistul argentinian spune că a plecat de la Atalanta pentru că Gian Piero Gasperini. 

"Gasperini a încercat să mă bată. Este în regulă să discuți, dar nu pot să accept agresiunea fizică. Așa că, în urma acestui gest, am programat o întâlnire cu Antonio Percassi (n.r. președintele Atalantei) și i-am spus că sunt dispus să continuăm împreună, recunoscând că am avut partea mea de vină: am oferit un exemplu greșit din postura de căpitan deoarece nu am respectat o indicație din partea antrenorului.

  • E scandalul momentului în Italia! Papu Gomez își acuză un fost antrenor că l-ar fi bătut

Dar i-am spus președintelui și că vreau ca Gasperini să își ceară scuze. Un club nu poate accepta un antrenor care încearcă să își atace jucătorul. Ziua următoare am avut o întâlnire cu toată echipa. Mi-am cerut scuze de la toată lumea. Cu toate acestea, Gasperini nu a scos nici măcar un cuvânt. După câteva zile, i-am spus președintelui că nu mai vreau să rămân la echipă", a povestit fotbalistul, pentru ”La Nacion

Răspunsul lui Gasperini

Antrenorul italian a reacționat imediat după ce au apărut, în mediul public, acuzațiile lui Gomez. El spune că, în realitate Gomez a fost cel care a fost agresiv, nu el.

"Atitudinea lui Gomez, pe teren şi în afara acestuia, devenise inacceptabilă pentru antrenor şi coechipieri. Agresiunea fizică a fost lui, nu a mea. 

Dar adevăratul motiv pentru care a părăsit clubul din Bergamo este pentru că nu a respectat proprietarii clubului (familia Percassi). Eu sper, însă, că Gomez va continua să fie protagonist pentru prestaţiile sale, aşa cum a fost la Atalanta", a spus Gasperini, pentru Gazzetta dello Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!