Teodora Meluta echipa nationala feminina fotbal feminin politehnica timisoara Fotbal intern

GALERIE FOTO | Frumoasa Teodora Meluță a semnat cu Politehnica Timișoara

Teodora Meluță a revenit în România, după experiența din Elveția, când a evoluat șase luni pentru Lugano. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 15:46
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 16:02

Teodora Meluță (22 ani), fundașul echipei naționale, de două ori desemnată cea mai bună jucătoare a României, este noua jucătoare a Politehnicii Timișoara. 

Cu toate că a avut oferte din Italia, Elveția și Cipru, Teodora a ales să revină în țară pentru cel puțin un an și a semnat cu clubul din Banat.

  • FOTO | Cea mai frumoasă jucătoare româncă de fotbal s-a întors în țară! Teodora Meluță a semnat cu Politehnica Timișoara

Ultima experiență pe care a avut-o jucătoare a fost în Elveția, la Lugano, unde o accidentare suferită în luna martie a acestui an, fractură de tibie și peroneu, a împiedicat-o să evolueze mai mult, bifând doar 7 meciuri. 

Teodora încă se află în proces de recuperare după intervenția chirurgicală și va avea nevoie de timp pâna să își facă debutul pentru Politehnica Timișoara. 

„Am ales Politehnica Timișoara pentru că am încredere că șefu’, așa cum îi spun eu domnului Albon, poate să construiască un proiect sănătos, pe termen lung, care să aducă lucruri pozitive în fotbalul feminin românesc.

Apreciez foarte mult faptul că toți cei din staff și conducere au înțeles că trebuie răbdare în procesul meu de recuperare și îmi sunt alături pentru a mă reface complet și pentru a reveni cât mai repede pe teren să ajut echipa în obținerea rezultatelor pozitive”, a fost prima declarație a Teodorei Meluță în tricoul alb-violet. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!