Dinamo vine cu 'grădinița' la derby! Pustii 'câinilor' nu visau să joace cu FCSB pe Arena Națională: „Mi-aș dori să joc și un minut!”

FCSB și Dinamo București se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 8 din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 11:37
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 11:41

Bordușanu - 17 ani, Bani - 19 si Giafer - 20 de ani,  sunt 3 dintre puștii promovați de Bonetti la Dinamo. Derby-ul cu FCSB va fi primul pentru ei. Acum un an, ei se băteau cu FCSB 2 în Liga a 3-a.

„Suntem nerăbdători, mai ales cei tineri. Pentru mulți este prima dată când trăim atmosfera unui derby, sper să facem o figură frumoasă și să câștigăm. 

În derby, întotdeauna se egalează forțele pentru că toată lumea joacă cu inima. Trebuie să dorm în noaptea de dinaintea meciului, să mă odihnesc, să fiu fresh”, a spus Giafer. 

„Va fi o atmosferă magică!”
 

Tinerii jucători sunt gata de unul dintre cele mai așteptate meciuri ale anului. Situația de la Dinamo pare să se redreseze, după ce „câinii” au reușit să transfere jucători, în urma ridicării interdicției. 

„Am fost la multe derby-uri doar în galerie, nu îmi imaginez cum e să fii pe teren când e atmosfera aia în tribune. Mi-aș dori să joc și un minut, mi-aș da viața pe teren. Cred că atmosfera va fi magică”, a declarat și Bordușanu.

Ahmed Bani este și el nerăbdător să joace cu FCSB: „Mai mare plăcere nu există când este un asemenea meci, derby de România”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!