Cum a reacționat Cornel Dinu când a auzit ce salariu are administratorul judiciar al lui Dinamo: ”Vine de patru, cinci ori pe lună”

Cornel Dinu Dinamo Superliga Cum a reacționat Cornel Dinu când a auzit ce salariu are administratorul judiciar al lui Dinamo: ”Vine de patru, cinci ori pe lună”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 09:41
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 10:46

Cornel Dinu a vorbit despre salariul pe care îl încasează Răzvan Zăvăleanu la Dinamo.

În urma intrării echipei în insolvență, Dinamo a contactat compania RTZ&Partners SPRL - Filiala Bucureşti pentru a se ocupa de soarta clubului. În funcția de administrator judiciar a fost numit Răzvan Zăvăleanu, persoana ce s-a mai ocupat și de alte echipe din Liga 1 aflate în insolvență, precum CFR.

Societatea pe care o reprezintă Răzvan Zăvăleanu poate ajunge la încasări de până la 500 000 de euro în trei ani. 250 000 dintre aceștia vor reveni automat companiei, dacă echipa va ieși din insolvență.

Cornel Dinu a vorbit despre taxele percepute de firma reprezentată de Răzvan Zăvăleanu, declarând că acestea sunt unele normale în contextul nevoilor echipei.

„Discutam cu domnul avocat Zăvăleanu, în care îmi pun mari speranţe că poate salva Dinamo, dacă se mai poate salva. Îmi pare un foarte bun jurist şi un om de calitate. Nu e vorba despre bani. Câştigă modest, faţă de cât se câştigă în meseria asta în lume. Lăsaţi propaganda asta!

E puţin, pentru că omul ăsta vine de patru, cinci ori pe lună la Bucureşti, se întoarce la Cluj şi are o întreagă echipă care lucrează în sensul ăsta. Trebuie să-i plătească, pentru că e o cameră care se va strânge in speţa Dinamo.

Faţă de cât se practică în astfel de situaţii, că suntem cu toţii... Faţă de Italia şi Franţa, el e la 20% din preţurile care se practică in străinătate. Eu sunt optimist că dacă va fi lăsat în pace, ca să-şi facă treburile pur juridice...”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Conform GSP, Dinamo trebuie să achite 10 000 de euro lunar în perioada de observație, 7 000 de euro lunar în perioada de reorganizare, 10 000 de euro lunar în al doilea an de insolvență și 11 500 de euro lunar în al treilea an.

Se adaugă și un procent de 6% din transferuri sau active, 5% din procese câștigate cu recuperări de prejudicii și 3% din încasările generate de noi investitori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!