Situatie incredibila! Medicul care voia sa vina gratis la Dinamo nu mai mai vrea sa se intoarca dupa ce a trecut pe la Saftica: "E o imagine dezolanta de club de Liga 4!"

Doctorul care s-a oferit sa o ajute gratis pe Dinamo a fost speriat de conditiile de la Saftica. 

UPDATE 14:00: Situatie nemaivazuta in Liga 1! Adrian Motoaca, medicul care activeaza in prezent in Liga 2, la Unirea Slobozia, s-a oferit sa-i ajute pe cei de la Dinamo cel putin pentru urmatoarele doua meciuri. Motoaca a venit miercuri la antrenamentul de la Saftica, dar nu vrea sa se mai intoarca dupa ce a vazut conditiile de acolo. 

"Acum plec din baza Saftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolanta si atat pot sa spun. Nu mai trec nici pe la birouri, ramasese pentru un acord de macar o saptamana, dar nu cred ca mai putem vorbi despre o colaborare.  Eu cred ca vorbesc o spaniola destul de fluida ca sa ma poata intelege si spaniolii, dar sa n-ai seringi, sa n-ai fasa, sa n-ai un gel de 9 lei... nu, e o imagine dezolanta de club de Liga 4!

Imi cer scuze, poate suporterii si-au pus sperante ca sunt o solutie viabila, dar nu. Imi pare rau ca nu am facut o fotografie la geanta de la antrenament - jumatate de apa oxigenata. Au vrut jucatorii sa le fac tape-uri la glezna, dar nu exista fasa de hartie! Existau doua-trei role de leucoplast... ca sa poti face un tape iti trebuie la fiecare jucator cel putin o fasa si un leucoplast.

Era vorba de o forma contractuala de un leu. Alaturi de mine, ca doar am terminat antrenamentul, a fost rechemat la rugamintea mea kinetoterapeutul Catalin Andrei si meseurul Dani Covaciu, unul dintre cei care isi inaintasera demisia. Credeti-ma ca nu se poate, nu exista o geanta valida pentru a desfasura o competitie sportiva. Cand zic ca nu e valida, inseamna ca n-are rivanol in ea. Vorbim despre jumatate de apa oxigenata.

Cu parere de rau, m-as compromite din punct de vedere medical. As fi doar eu fizic, cu o parafa si o geanta cu niste resturi, fara instrumente medicale care sa deserveasca unor competitii sportive. As putea aduce eu de la Slobozia, dar nu vreau sa ma complac in situatia asta. E dezolant ca s-a ajuns aici.

Nu exista o fasa de hartie pentru un tape de glezna. Vorbim de lucruri banale. Nu pot sa ma compromit medical, timpul e scurt. Cei 4 spanioli care erau inauntru au inteles ce am zis, au avut un gest de a se cauta prin buzunare, m-au intrebat cat costa, dar nu putem face lucrurile pe branci", a declarat Adrian Motoaca pentru DigiSport.

Adrian Motoaca a dazvaluit ca un cabinet medical pe care il lasese la Saftica a disparut ca si cum nu ar fi existat niciodata. 

"Nimic din lucrurile pe care le-am lasat aici acum 4-5 luni nu mai exista. La venirea mea aici, am facut un cabinet medical, care nu mai exista. Avea sala de tratament acreditata de DSP. Nu mai exista acel cabinet, nu mai exista acele aparate. Nu stiu cine le-a luat. Spaniolii doar fac acuzatii.

Nu ma intereseaza cine le-a luat, unde s-au dus. Am inteles ca pana saptamana trecuta au fost. Ori se vrea sabotarea clubului din interior, ori este amatorism. Sunt polite de platit probabil, nu ma bag, nu ma amestec. Cand am plecat, exista la Saftica terapie Tecar, ultrasunet, ecograf. Nu exista acum niciun fel de aparat. Ori se stia ca vin eu aici, si atunci e rea intentie, ori cele doua-trei tabere care nu se inteleg... nu stiu ce se urmareste", a povestit Motoaca.


La Dinamo lucrurile au devenit clare. Pablo Cortacero nu va trimite niciun ban, chiar daca a promis asta in nenumarate randuri, iar clubul risca sa intre in faliment. Fanii actionari ai lui Dinamo s-au saturat de Pablo Cortacero si au recunoscut ca au trimis scrisori de intentie catre ambasadorul Spaniei pentru a trage un semnal de alarma, dupa ce s-au simtit inselati de investitorul iberic.

"La Dinamo este un film polonez prost. E un film din perioada comunista poloneza, in care totul e cenusiu si urat. Iar acum sa vina niste spanioli care ne-au acuzat atatia ani de zile ca am facut atatea nenorociri la ei in tara si ca suntem capii rautatilor. Uite, ca au venit ei sa ne prosteasca si pe noi si pe ai lor.

Facem scrisori de intentie catre ambasada Spaniei de a cauta undeva sub aceasta afacere, o afacere cu iz de spalare de bani. In concret vrem sa atragem atentia ambasadorului despre un om din tara sa care a venit aici sa ne pacaleasca. Care a venit sa pacaleasca un club de fotbal cu o mare traditie in Romania. Atragem atentia. Nu vrem sa il impachetam si sa il trimitem in tara. Doar atragem atentia, poate vom trezi o reactie clara", a declarat Alex Conovaru.

Dinamo a ramas si fara staff medical, iar ieri jucatorii au facut doar alergare usoara pentru a nu risca sa se accidenteze fara a avea la fata locului persoane competente. Alex Conovaru a dezvaluit ca la echipa s-a intors medicul Adi Motoaca, cel care a fost tratat urat in perioada Negoita.

"Jos palaria pentru doctorul Adi Motoaca care s-a intors astazi la club, pentru ca echipa sa aiba un staff medical. Un om care a fost tratat destul de urat in perioada Negoita, dar uite ca s-a intors sa lucreze gratis. Sa speram ca vor fi indeplinite normele legale pentru ca domnul Motoaca sa fie acolo langa colegi, pentru ca altfel e mai grav daca s-ar accidenta sau ar pati cineva ceva. A fost solicitat, bine acum daca a fost solicitat, cred ca se gaseste o norma legala pentru a fi inregimentat la Dinamo", a declarat reprezentantul DDB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pedepse sporite pentru conducerea pe contrasens, pe autostradă. Permisul ar putea fi suspendat patru luni
BRAT
Modifică setările cookies