"Unde trimitem factura?" Reactia dinamovistilor dupa gestul facut de Ovidiu Popescu la finalul derby-ului din Stefan cel Mare

florin tanase Dinamo FCSB Liga 1 Ovidiu Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Februarie 2021, 12:51
Data actualizarii: Joi 04 Februarie 2021, 13:00

Noul director sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a comentat derapajul lui Ovidiu Popescu de la finalul derby-ului disputat in Stefan cel Mare. 

FCSB s-a impus in fata celor de la Dinamo, cu 1-0, datorita unul gol marcat de Florin Tanase. Derby-ul a fost unul cu destule duritati si gesturi reprobabile, iar unul din ele este cel al lui Ovidiu Popescu, de la finalul meciului.

Directorul sportiv al "cainilor rosii" a comentat gestul fotbalistului de la FCSB: 

"'Mr. Miyagi' Popescu se poate reprofila fara probleme dupa aceasta 'executie' senzationala. Ar face cariera de succes in MMA sau arte martiale. Lasand gluma la o parte, sunt convins ca educatia lui e alta si ca a fost doar o frustrare necontrolata de care nu e mandru nici el, nici clubul lui si nici cei dragi lui.

Poate ar fi bine sa copiem fotbalistii din strainatate si la comportament, la relatia de respect pe care o au in afara terenului cu presa, cu fanii, cu adversarii, nu doar la vestimentatie. Deci, unde trimitem factura?", a declarat Marius Nicolae, pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!