Dinamo face încă două transferuri! Jucătorii care vin sub comanda lui Ovidiu Burcă

Dinamo Cristi Costin Dennis Politic Ovidiu Burca Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 22:56
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 22:56

Dinamo a rezolvat încă două transferuri, după ce l-a legitimat pe atacantul Hakim Abdallah (25 ani).

Chiar dacă Dinamo nu are, momentan, voie să facă transferuri, din cauza interdicției, conducerea lucrează împreună cu Ovidiu Burcă la o campanie de mercato cât mai reușită, pentru ca echipa să facă față în noul sezon de Superligă.

Dinamo punctează la capitolul transferuri!

Următoarele noutăți de la Dinamo sunt Dennis Politic (23 de ani) și Cristi Costin (25 de ani), anunță PlaySport. Ultimul a fost sub contract cu Cremonese, retrogradată în Serie B, și va veni în ”Ștefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract. Tot liber va veni și Cristi Costin, care a evoluat la FC Voluntari în ultimii patru ani. 

Legitimat din ianuarie la Cremonese, Dennis Politic (atacant) a mai evoluat pentru CSM Codlea, FC Brașov, Manchester United (juniori), Bolton Wanderers, Salford City și Port Vale, unde a revenit în această toamnă sub formă de împrumut.

Trecut în cariera sa pe la UTA Arad și CSM Reșița, Costin, care poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca mijlocaș dreapta, a evoluat în ultimii patru ani la FC Voluntari.

Pe lângă cei doi, la Dinamo au mai revenit Ricardo Grigore și Geani Crețu, împrumutați în sezonul precedent la Petrolul, respectiv FC Argeș.

Andrei Nicolescu: ”Se primesc peste 300-400 de propuneri”

Chiar dacă este nou-promovată, Dinamo continuă să prezinte interes pentru jucători. Andrei Nicolescu, președintele și acționarul ”câinilor”, spune că directorul sportiv Gavi Glăvan a primit un număr impresionant de propuneri pentru transferuri.

„Cei cu care am negociat au înțeles acest lucru (n.r. - că Dinamo are interdicție la transferuri”. Au înțeles politica noastră pentru ridicarea interdicției. Cred că Dinamo spune foarte mult pentru mulți jucători. 

Sincer, și eu primesc foarte multe, dar le dau mai departe că nu fac eu analiza. Din ce am discutat cu Gabi (n.r. - Glăvan, noul director sportiv), cred că el a primit peste 300-400 de propuneri”, a spus Nicolescu, pentru PRO TV.

VIDEO - Andrei Nicolescu anunță noi investitori la Dinamo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!