EXCLUSIV „Am văzut acel meci și am zis: 'Wow! Aș vrea să joc acolo!'” Primul transfer al lui Dinamo a spus tot! Cum a decis să semneze 

Dinamo Hakim Abdallah Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 21:34
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 21:38

Dinamo a realizat primul transfer al verii, un atacant care a jucat pentru naționalele Franței și Madagascarului. 

Hakim Abdallah (25 ani) este primul jucător pe care „câinii” au anunțat că l-au transferat, în ciuda faptului că echipa are în continuare interdicție la transferuri. Jucătorul a oferit un interviu pentru www.sport.ro și PRO TV în care a dezvăluit cum a decis să semneze cu Dinamo. 

Atacantul transferat de Dinamo și-a dorit să semneze cu „câinii” înainte de a fi căutat de oficialii clubului 

Abdallah a dezvăluit că dorința de a juca pentru Dinamo i-a apărut chiar înainte ca clubul din Ștefan cel Mare să ia legătura cu impresarul său, după ce a văzut meciul tur din barajul pentru promovare/menținere în Superliga României. 

„Nu a fost o surpriză pentru mine oferta de la Dinamo. Când ești fotbalist îți dorești să joci pentru o asemenea echipă, pentru club mare ca acesta. Sunt foarte fericit să fiu aici și de abia aștept să încept cu echipa. 

Sunt foarte fericit pentru mine, pentru că s-a interesat Dinamo. Prietenii mei mi-au zis: 'da, trebuie să te duci acolo pentru că Dinamo este din capitala României și o să îți placă orașul'. 

(n.r. dacă a văzut clipuri pe internet) Ăsta este unul dintre motivele pentru care am venit aici. Nu trebuie să spui prea multe cuvinte pentru a veni la Dinamo. Am urmărit primul lor meci împotriva lui FC Argeș și e ciudat pentru că am urmărit meciul lor înainte ca Dinamo să îl contacteze pe agentul meu. Este chiar o poveste ciudată. Am urmărit primul lor meci, când au câștigat cu 6-1 și chiar le spuneam prietenilor mei...'wow, aș vrea să joc acolo'”, a declarat Hakim Abdallah pentru www.sport.ro și PRO TV.

Hakim Abdallah a jucat la Brest, Stoke City sau Nantes

În CV-ul lui Abdallah se regăsesc echipe ca Brest, Stoke City, Polideportivo El Ejido sau Nantes. La cluburile din Franța și Anglia a evoluat însă doar pentru echipa secundă.

Dinamo s-a despărţit zilele acestea de doi jucători, Alin Demici şi Alin Şerban, ambii fundași.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!