VIDEO EXCLUSIV Anunțul momentului la Dinamo: ”Discuții aproape finalizate”

Dinamo Actionari Dinamo andrei nicolescu Superliga Andrei Nicolescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 20:13
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 20:14

Dinamo a promovat în prima ligă după un singur sezon în Liga 2.

În sezonul precedent, noii acționari ai lui Dinamo au oferit liniștea financiară de care avea nevoie clubul într-un moment-cheie, iar acest aspect a cântărit decisiv în ecuația revenirii ”câinilor” în prima ligă.

Cu toate acestea, după promovare, investițiile din partea noilor acționari întârzie să apară, cu toate că cei doi noi oficiali ai lui Dinamo au anunțat în repetate rânduri că există oameni de afaceri interesați să se implice la club.

Andrei Nicolescu, veste mare pentru fanii lui Dinamo”

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii lui Dinamo, le dă o veste mare fanilor înainte de startul sezonului din Superligă. În cazul în care noul plan de reorganizare va fi aprobat, încă doi oameni de afaceri vor veni alături de cei patru care dețin deja acțiuni la clubul din ”Ștefan cel Mare”.

„Încurcă rapiditatea în care noi putem să implementăm ceea ce am promis. Sunt discuții aproape finalizate cu doi investitori noi, care așteaptă acea confirmare a modificării de plan, iar apoi vom putea implementa imediat ceea ce ne-am dorit în continuare. 

Asta nu înseamnă că ei sunt departe de noi. Asta nu înseamnă că ei sunt departe de noi, dar cât de repede se întâmplă acest lucru, e foarte important apropo de dinamica cu care noi vom construi un Dinamo viitor. Oficial, sunt încă doi alături de noi și neoficiat sunt discuții aproape finalizate”, a spus Andrei Nicolescu, pentru PRO TV.

VIDEO - Andrei Nicolescu, despre noii acționari

Dinamo, program ”de foc” în primele etape din Superligă!

După un singur sezon în Liga 2, Dinamo a revenit în Superligă, dar are un program infernal în primele etape.

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci „de foc”, cu Rapid București.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!