Dinamo Ionut Negoita Nicolae Badea Vasile Turcu Liga 1

Dinamo a primit RASPUNS! Ce urmeaza dupa ce au depus dosarul de insolventa! Tribunalul a reactionat pentru prima data:

Dinamo a primit un raspuns oficial dupa ce a depus Dosarul de Insolventa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 15:43
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 15:43

Clubul a cerut ieri deschiderea procedurilor de insolventa. Patronul Negoita a facut anuntul, insotit de o scrisoare deschisa prin care isi motiveaza decizia.

RASPUNSUL

Reactiile au aparut din mai multe parti: au vorbit actualii conducatori, antrenorul Stoican, jucatorii, cat si fosti oameni din conducere. Fosta conducere se disculpa, in timp ce actuala acuza ca sumele care sunt de plata sunt din vechiul mandat, in care Badea, Borcea sau Turcu era sefi in Stefan cel Mare.

Astazi, Tribunalul Bucuresti a stabilit data de 28 mai ca termen pentru analizarea solicitatii lui Dinamo legata de deschiderea procedurii de insolventa, anunta Mediafax.

Daca dorinta clubului va fi acceptata de Tribunal, atunci Dinamo va avea un administrator judiciar. Acesta va stabili ordinea si cuantumul de plati din partea lui Dinamo pentru creditori, adica pentru cei care au de recuperat banii de la club.

Tot in aceasta dimineata, Gazeta a intrat in posesia unor documente oficiale, ce atesta ca Dinamo are 20 de milioane de euro datorii - DETALII AICI

Modifică setările cookies