Dinamo Ionut Negoita Nicolae Badea stefan cel mare Vasile Turcu Liga 1

OFICIAL: Dinamo are datorii IMENSE! Hartiile arata haosul de la club: nici o participare in Liga NU ar putea acoperi sumele:

Dinamo a anuntat ieri ca vrea sa intre in faliment, iar Negoita a trimis o scrisoare deschise pentru a-si motiva actiunea. Asta au aparut hartiile care atesta ce datorii sunt.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 14:03
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 14:16

Este vorba despre suma totala de 20 de milioane de euro, bani care trebuie platiti de Dinamo.

SCENELE DE MIERCURI

Mai intai, a aparut anuntul privind dorinta de a intra in insolventa a clubului Dinamo - DETALII AICI

Apoi, a urmat scrisoarea deshisa oferita presei de patronul Ionut Negoita, in care a explicat gestul. AICI E SCRISOAREA LUI IONUT NEGOITA

Astazi au aparut hartiile oficiale care atesta cel mai dur scenariu: Dinamo este in aer, cu datorii de 20 de milioane de euro!!

EVOLUTIA DIN RAU IN MAI RAU

La finalul lui 2011, Turcu a plecat de la Dinamo, iar datoria era de 15,3 mil. de euro. Doar in 2011, potrivit informatiilor pe care le detine Gazeta, Dinamo adaugase o paguba de 2 mil. de euro!

Pe 2012, Dinamo a mai adunat la pierderi inca 4 mil. de euro datorii, astfel ca suma totala a ajuns la 17,5 mil. de euro.

In primavara lui 2013, cand a venit Negoita, Dinamo era datoare cu 20 de mil. de euro, dintre care 10 mil. erau catre stat.

Purtatorul de cuvant de la Dinamo, Dorin Irimia a confirmat informatiile!

"Nu stiu de unde ati facut rost de aceste acte, dar pot sa spun ca sunt adevarate. Din nefericire, intrucat sunt datorii uriase, nu si le-ar fi dorit nimeni de acum de la Dinamo. Noi am spus de mai multe ori ca sunt datorii mai mult decat strigatoare la cer, iata ca se confirma!

Domnul Turcu zicea ca are dansul un bilant, pe care-l tine sub saltea, suntem siguri ca daca avea ceva, real, l-ar fi asezat in geam sa-l vedem cu totii. Repet, din pacate pentru Dinamo si pentru fanii ei, acestea sunt cifrele crunte si crude", a spus acesta pentru Gazeta.

Modifică setările cookies