Dinamo Ionut Negoita Vasile Turcu Superliga

Turcu, rusu', arabu' sau chinezu', cine o salveaza pe Dinamo? Scenariile bomba care ar putea evita un DEZASTRU 

Dinamo are nevoie de o solutie salvatoare. Politica pustilor crescuti pentru un titlu in 2016 ar putea fi un vis. Intre timp, clubul se pregateste de insolventa si, chiar mai rau de atat, de faliment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 11:01
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 11:09

In spatele usilor inchise, la Dinamo se fac calcule pentru salvarea clubului. Ionut Negoita a pus, miercuri, punctul pe "i", i de la insolventa, intr-o scrisoare deschisa, anuntand ca Dinamo va intra in insolventa, din pricina unor datorii noi, iesite acum la lumina. www.sport.ro va prezinta trei scenarii ca Dinamo sa iasa din aceasta criza.

TURCU, ARABUL, RUSUL SAU CHINEZUL, CINE O SALVEAZA PE DINAMO?

DIN AMOR pentru istorie, fotbal si pentru faptul ca a declarat in nenumarate randuri ca este aproape cu sufletul de echipa, Vasile Turcu ar putea reveni la club. Cu fratii Becali, Borcea si Gigi Netoiu dupa gratii, Vasile Turcu detine resursele financiare sa ajute astazi la revenirea clubului pe linia de plutire.

"Daca va fi cazul, eu si domnul Badea ne-am putea implica! Nu putem lasa clubul acesta de izbeliste!", a declarat Vasile Turcu, miercuri, la Dolcesport, dupa ce Ionut Negoita a anuntat scenariul insolventei la Dinamo.

O alta varianta pentru Dinamo ar putea reprezenta piata araba. "Dune" in Champions League - acesta este scenariul la care dinamovistii scriu de an de zile, de fiecare data finalul transformandu-se intr-o drama. Posibilitatea unor investitori din tarile arabe la Dinamo ar putea fi cuprinsa pe baza unui parteneriat cu clubul sportiv in incercarea de a construi un mall in Stefan cel Mare. Un astfel de proiect, "mall-stadion-cladiri de birouri", s-ar dovedi atractiv pentru investitori.

 

Investitorii chinezi sunt o a treia posibilitate la Dinamo. Acestia cauta un cap de pod in Romania si strategii. Parteneriatul strategic Romania - China s-ar putea extinde si catre fotbal, acestia cautand orice forma de investitie pe termen mediu. Un argument pentru apropierea relatiilor Beijing - Bucuresti este si redeschiderea liniei aeriene directe intre cele doua Capitale din aceasta vara.

Rusii, extrem de activi in Europa in ultima perioada mai degraba in provocarea conflictelor, decat in investitii, sunt cea mai putin probabila varianta la Dinamo. Acestia detin lichiditati in exces si, in ciuda divergentelor, au destul de multe interese comune in aceasta zona.

Modifică setările cookies