Steaua Dinamo Flavius Stoican Liga 1

Liberi spre Steaua? Anuntul facut de Dinamo daca va fi EXCLUSA de UEFA din Europa! Ce jucatori POT PLECA

Aproape de insolventa, Dinamo ar putea pierde din vara si jucatorii de baza si visul de a se mai lupta la titlu din sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 14:20
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 14:26

2016 era anul in care Dinamo trebuia sa se lupte la titlu, conform planului lui Negoita. Astazi, cu insolventa care bate la usa, Dinamo se gandeste daca UEFA o va mai lasa in Europa la anul, iar daca pustii laudati de rivalii de la Steaua vor mai ramane in lot. Flavius Stoican a comentat astazi situatia de la club, dar si posibilitaea de a se desparti din vara de mai multi jucatori.

"Chiar daca UEFA nu ne lasa in Europa, ne-am bucura de locul 4"

"Sunt mici sanse sa nu participam in Europa League in acest an, sunt convins ca vom participa. Starea de insolventa ma depaseste, dar din cate stiu, daca am luat licenta avem dreptul sa evoluam in Liga Europa. Discutia mea cu domnul Negoita a fost scurta si la obiect. Trebuie sa ne vedem de treaba, iar atunci cand se va termina sa fim acolo unde ne-am dorit, adica pe locul patru. Acum, intr-adevar, e o situatie mai grea, dar vreau sa vad cine e langa acest club. Din punct de vedere al starii financiare la echipa lucrurile sunt aproape perfecte. Asta e imbucurator, jucatorii trebuie sa fie multumiţi. Important este sa terminam pe locul patru, chiar daca UEFA nu ar da dreptul clubului nostru sa participe intr-o cupa europeana bucuria noastra ar fi mare pentru ca am reusit acest lucru."

Conditiile in care starurile lui Dinamo pot pleca

"Eu cred ca putem urca pas cu pas. Poate ca nu vom face transferuri de senzatie, dar sunt convins ca acesti baieti sunt hotarati sa urce mai sus. Orice jucator care are oferta, benefica pentru el si pentru club, va merge acolo. Dar asta nu inseamna ca noi vom ceda, vom merge mai departe. Lazar, Matei, sunt jucatori care sunt sigur ca vor ajunge la echipe mari din Europa. Stiu ce calitati au, dar doar de ei depinde daca vor ajunge sa joace in campionate puternice"

Catalin Munteanu e dorit in conducerea tehnica

"Cu Catalin Munteanu am avut o discutie si i-am explicat care e situatia. El isi doreste sa mai joace, eu mi-as dori ca intr-un viitor apropiat sau mai indepartat sa fie alaturi de mine in conducerea tehnica. El insa isi doreste sa mai joace. Eu nu am facut nicio lista cu jucatorii care vor pleca, dar am urmarit fiecare jucator de la echipele din prima liga care ar putea face pasul catre Dinamo Bucuresti. Vom hotari la final. Si la George Tucudean si Catalin Munteanu, carora li se termina contractele, vom vedea ce putem face", a declarat Flarius Stoican.

Modifică setările cookies