DEZASTRU la CFR Cluj! Campioana pe teren, campioana si la DATORII! Bilantul ISTORIC al clubului: suma imensa pe care o are de dat

DEZASTRU la CFR Cluj! Campioana pe teren, campioana si la DATORII! Bilantul ISTORIC al clubului: suma imensa pe care o are de dat

CFR Cluj este campioana Romaniei pentru al treilea sezon la rand, insa situatia financiara a clubului este departe de a fi una buna.

CFR Cluj are datorii de peste 20 de milioane de euro, potrivit ultimului bilant depus la Ministerul de Finante.

Conform bilantului pentru anul fiscal 2019, inceput pe 1 ianuarie si incheiat pe 31 decembrie, campioana Romaniei figureaza cu 22.61 de milioane de euro.

Clujenii mai au de primit o parte din bonusurile de la UEFA, care au intrat in bilantul pe anul fiscal 2020, insa cu toate acestea, datoriile pe care le ale clubul raman la un prag istoric in Liga 1.

Bilantul total al CFR-ului pe anul fiscal 2019, potrivit Telekom Sport:

- Datorii: 109.324.055 lei (22,61 milioane de euro)

- Venituri totale: 90.832.890 lei (18,79 milioane de euro)

- Cheltuieli totale: 85.570.103 lei (17,7 milioane de euro)

- Profit:: 5.262.787 lei (1,088 milioane de euro)

- Cifra de afaceri: 24.116.348 (4,98 milioane de euro)

Damjan Djokovic: "Vreau sa vad banii in cont, la fiecare om din echipa asta!"

 

Problemele financiare se resimt si in randul jucatorilor, care au in continuare restante de primit de la club. Djokovic a rabufnit chiar dupa ce echipa a castigat al treilea titlu consecutiv:

"Nu stiu cine a promis, ce a promis, dar intai jucatorii trebuie sa fie platiti. Noi nu suntem platiti din luna martie si cred ca e ceva inadmisibil. Nu stiu cine, ce promite, dar cred ca grupul acesta care a castigat pe teren trebuie sa fie platit. In rest, toate promisiunile de la nu stiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicatii, vreau sa vad banii in cont, la fiecare om din echipa asta. 

Mai ales dupa ceea ce am facut anul acesta cred ca meritam si noi respect", spunea Djokovic la Telekom Sport.

Citeste si:CFR Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT