Liga 1

Deian Sorescu, pedepsit de Mircea Rednic! Cine va fi căpitan cu Rapid 

Dinamo o va întâlni pe Rapid în etapa a 13-a a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 15:31
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 15:36

Sâmbătă, Dinamo va disputa primul derby de când Mircea Rednic a revenit în Ștefan cel Mare, cu Rapid, de la 20:30, LIVE TEXT pe sport.ro. Pe lângă surprizele tactice pe care le-a pregătit pentru giuleșteni, Rednic a decis să îi ia banderola lui Deian Sorescu și să i-o acorde lui Gabi Torje. 

Rednic: „Nu mi-a plăcut atitudinea lui Deian față de un suporter”

Torje va fi căpitan pentru că merită. Mi-a plăcut de el la o întâlnire cu suporterii. A știut să gestioneze un moment tensionat. Nu am nimic cu Deian, el și-a cerut scuze în fața mea și a colegilor. Nu mi-a plăcut atitudinea lui față de un suporter. Orice s-ar întâmpla, nu poți face asta, suporterii au ținut anul trecut Dinamo în viață.

Nu avem prea multe alternative, vom aborda jocul să câștigăm cele trei puncte. Atmosfera e bună, am avut și o întâlnire cu suporterii, care a fost pozitivă. Își doresc rezultate, dar să vadă și în teren o atitudine pozitivă”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

De asemena, Gabi Torje a ținut să puncteze cât de important este acest meci pentru Dinamo. 

Torje: „Altă dată, veneau cu coada între picioare când jucau cu Dinamo”

„Derby-urile sunt cele care te fac fotbalist, meciurile în care trebuie să îți demonstrezi valorea și să demonstrezi că ai caracter. Avem nevoie de puncte și să demonstrăm că suntem o echipă valoroasă. Altă dată, toți care jucau cu Dinamo veneau cu coada între picioare. Însă, acum toată lumea când joacă cu Dinamo se gândește să facă puncte, dar cu siguranță, noi vom întoarce acest lucru pentru că Dinamo este o echipă valoroasă.

Mâine trebuie să intrăm concentrați și să dăm totul. La Rapid este un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. Am prieteni acolo, știu că atmosfera a contribuit la startul bun din primele meciuri. Faptul că au bătut CFR-ul, pe noi nu face decât să ne motiveze mai mult”, a dezvăluit Gabi Torje. 

Înaintea meciului direct, Rapid se află pe locul 6, cu 21 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziția a 15-a, cu 7 puncte. 

Modifică setările cookies