Liga 1

E gata! Deian Sorescu a decis unde va juca în sezonul următor

Deian Sorescu a fost cel mai curtat fotbalist de la Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 10:07
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 10:13

Jucătorul de bandă ce este în prezent la lotul echipei naționale a fost la un pas de plecarea de la Dinamo în această perioadă de transferuri. Însă, se pare că Sorescu va rămâne la echipă până în iarnă, cel puțin.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Sorescu, după meciul dintre România și Liechtestein, declarând că Sorescu va rămâne la echipă.

  • E gata! Deian Sorescu a decis unde va juca în sezonul următor

Bonetti știe una și bună: "Sorescu rămâne la Dinamo"

 

”Cu siguranță va rămâne la Dinamo. Sunt foarte fericit că l-am văzut pe Sorescu pe teren. Sorescu este un jucător foarte bun și poate deveni un jucător extraordinar”, a declarat Dario Bonetti.

FCSB, Legia Varșovia, Gaziantep sau CFR Cluj au fost echipele interesate de semnătura lui Sorescu, însă Dinamo a refuzat toate ofertele, dorind să obțină un milion de euro în schimbul lui.

Totuși, pentru clubul din ”Ștefan cel Mare!”, o eventuală vânzare a lui Sorescu ar fi putut salva situația financiară a echipei. Inclusiv Sorescu a declarat, după duelul cu FC Argeș, că este dispus să se sacrifice pentru echipă.

”Nu vreau să vorbesc despre transfer, nu știu nimic, vorbiți cu conducerea. Nu am discutat nimic cu nimeni, dacă știe Iuliu Muresan, întrebați-l pe el.

M-aș sacrifica pentru club, cu banii pentru mine se va da drumul la transferuri, va scăpa echipa de probleme, are nevoie de jucători cu experiență”, a recunoscut Deian Sorescu.

Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski și Cătălin Itu sunt transferurile reușite de Dinamo în acest sezon.

CITESTE SI

Modifică setările cookies