Dinamo Deian Sorescu Mircea Rednic Superliga Deian Sorescu

Scandal la Dinamo! Deian Sorescu, acuze către Rednic: „Ai venit să-i aduci pe ai tăi!” Nemulțumirea căpitanului 

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo, 2-1, a provocat un conflict în vestiarul „câinilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 12:35
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 12:50

Odată cu revenirea în Ștefan cel Mare, Mirea Rednic a anunțat că are nevoie nevoie de jucători pentru a scăpa clubul de la retrogradare și i-a cerut lui Iuliu Mureșan dublură pe posturi. 

Aceste declarații l-au înfuriat pe Deian Sorescu, iar potrivit fanatik, la finalul jocului pierdut cu Gaz Metan Medial, 1-2, căpitanul dinamoviștilor și-a acuzat antrenorul că vrea să renunțe la jucătorii care au dus greul și să-și aducă preferații la echipă. 

  • Deian Sorescu

„De ce nu joacă Ricci (n.r.- Ricardo Grigore)? Ai venit aici să dai afară dinamoviștii pentru a-i aduce pe ai tăi”, au fost spusele lui Deian Sorescu, conform aceleiași surse. 

La auzul acestor vorbe, Mircea Rednic s-a înfuriat și a fost la un pas de o încăierare cu golgheterul lui Dinamo, cei doi fiind despărțiți de ceilalți jucători. 

Rednic, avertisment pentru jucătorii cu experiență

„Normal că sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația asta. Lucrurile vor merge spre bine. Dacă eliminăm cele două goluri, nici Gazul nu a avut alte faze.

Noi mai avem de muncă, normal. Sper ca și jucătorii care vor veni să aducă mai multă concurență la mijlocul terenului. Noi ajungem cu puțini jucători în careu pe faza de atac.

Trebuie să le ofer mai multă încredere jucătorilor, dar și jucătorii cu experiență trebuie să se implice mai mult, să fie mai responsabili”, a declarat Rednic la finalul partidei cu Gaz Metan. 

După 12 etape scurse din Liga 1, Dinamo ocupă locul 15, cu 7 puncte. 

Clasamentul Ligii 1
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!