Liga 1

Rednic, atac dur către Prunea: „Ai ocazia să câștigi niște bani! Îți dau 150.000 de euro dacă vii cu un document!”

Mircea Rednic a răbufnit la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 14:25
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 14:30

Dinamo nu are liniște nici de la venirea lui Mircea Rednic. Florin Prunea l-a acuzat în repetate rânduri pe actualul antrenor al „câinilor”, că împreună cu fiica sa, lua comisioane uriașe pentru a aduce jucători în Ștefan cel Mare. 

Declarațiile fostului portar l-au deranjat pe Mircea Rednic, care a răbufnit la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid, de sâmbătă, de la 20:30, LIVE TEXT pe sport.ro.

Rednic: „Dacă nu mi se face dreptate îl dau în judecată și în Belgia”

Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000 euro. Înseamnă că el nici nu a trecut pe la club. Că a fost președintele lui Dinamo, dar nici măcar nu a trecut pe acolo, că putea să arate documentele, ce comisioane s-au dat. Vino, mă, cu dovezi că Luana Rednic a luat bani. Băi, fraților, dacă el vine cu un document că fiica mea a luat bani cât am fost la Dinamo, eu îi dai 150.000 de mii de euro. Băi, Prunea, ai posibilitatea să câștigi niște bani, că în ultima perioadă nu i-ai câștigat pe muncă. 

În țara asta putem să vorbim despre oricine și orice și nu suntem apărați? Atunci vorbesc și eu despre președinte că nu știu ce face fără să vin cu dovezi. Eu nu am văzut niciodată un proces în care să nu audiezi martorii, nici pe ai mei, nici pe ai lui, să decizi un proces în urma unor articole. Noi am făcut recurs până mi se va face dreptate. Dacă nu, sunt și cetîțean belgian și o să-l dau în judecată și acolo”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă. 

În prime două meciuri de la revenirea la Dinamo, „Puriul” a obținut o remiză, 2-2 cu UTA Arad, și o înfrângere, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș.

Modifică setările cookies