Liga 1

Mircea Rednic, dezamăgit de situația lui Deian Sorescu: ”Alții pleacă pe 6, 7, 10 milioane...este necesară plecarea lui”

Dinamo pare obligată să îl vândă pe Sorescu, pentru a regla problemele financiare ale echipei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 22:33
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 22:59

Clubul din ”Ștefan cel Mare” a reușit să elimine interdicția de a aduce jucători, însă lipsa banilor este în continuare o problema uriașă. De aceea, Dinamo a încercat să se departă de Deian Sorescu, însă fără succes.

Fotbalistul a fost la un pas de un transfer la FCSB, însă mutarea a picat din cauza pretențiilor financiare uriașe pe care dinamoviștii le au. 

  • Mircea Rednic, dezamăgit de situația lui Deian Sorescu: ”Alții pleacă pe 6, 7, 10 milioane, este necesară plecarea lui”

Mircea Rednic, fost antrenor în ”groapă”, este dezamăgit că Sorescu nu a avut o ofertă mare, făcând comparație cu alte plecări din liga 1, precum cele a lui Man, Cicâldău sau Moruțan.

”E necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă.. Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7 milioane, 6 milioane şi pentru Sorescu ne căcăim la 500, 700. Bine se profită de situaţie, dar Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza.

Clar că ajută cei care au venit şi împreună cu cei tineri care mi-au plăcut. E nevoie de meciuri, cu încredere, se poate face ceva si obiectivul este salvarea de la retrogradare. Să demareze cu insolvenţa ca să se mai plătească din datorii”, a declarat Rednic, pentru Telekom Sport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies