Asteapta Dinamo rezultatul FCSB-ului in Europa?! ULTIMA ORA: "Discutiile cu Nistor vor mai avea loc sambata"

Asteapta Dinamo rezultatul FCSB-ului in Europa?! ULTIMA ORA: "Discutiile cu Nistor vor mai avea loc sambata"

Telenovela Dan Nistor nu se mai termina!

UPDATE 18:00 Alexandru David, presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, spune ca discutiile cu Nistor pentru prelungire vor continua abia in weekend.

"Nu a semnat. Astazi am avut o intalnire decisiva si pot spune ca pretentiile lui Dan nu sunt exagerate, nu sunt peste ce poate face Dinamo pentru capitanul ei. Discutia finala va avea loc dupa meciul de sambata, dar suntem pe drumul cel bun, foarte aproape de prelungirea contractului. Mai sunt cateva detalii mici pe care trebuie sa le reglam. Nu va avea clauza de reziliere. Nu vrem sa mai repetam situatiile din anii trecuti, cu jucatori ajunsi in ultimul an de contract", a spus Alexandru David, citat de Digisport.

UPDATE 15:25 Surse apropiate lui Nistor sustin ca fotbalistul a fost la RIN doar pentru a-si lua niste seturi de echipament, nu pentru o sedinta decisiva cu Negoita. Mijlocasul n-ar fi primit nicio propunere oficiala din partea lui Dinamo si n-a semnat nicio alta intelegere.

UPDATE 14:30 Fotbalistul s-a inteles cu Dinamo pentru o prelungire de contract, anunta Gazeta Sporturilor. Mijlocasul de 30 de ani isi va extinde acordul in Stefan cel Mare pana in 2022 si va castiga 15 000 de euro lunar. Pana acum, Nistor lua 10 000 de euro lunar.

Nistor a fost vedeta media a ultimelor doua saptamani, dupa ce Becali a anuntat ca il vrea cu orice pret la FCSB.

Patronul rivalei i-a oferit 800 000 de euro lui Dinamo, iar fotbalistului i-a propus un salariu de 20 000 de euro lunar pentru a accepta sa semneze. Negoita a respins propunerea si a decis sa-i ofere un nou acord lui Nistor in conditii mult mai avantajoase celor din prezent.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Muncii: „Începem procesul de recalculare a pensiilor. Majorarea cu 40% e o iluzie”
BRAT

Modifică setările cookies