Joi 30 August 2018, 13:36

FCSB - RAPID VIENA, in direct la PRO TV | Gazonul, marea problema pe National Arena: "Va rezista o repriza"! Duckadam pariaza pe un meci bun al lui Andrei Vlad

PRO TV transmite meciul dintre FCSB si Rapid Viena, joi, de la 21:30. 

Helmuth Duckadam a vorbit despre meciul decisiv pentru calificarea in grupele Europa League din aceasta seara. Stelistii trebuie sa intoarca rezultatul din tur, cand au fost invinsi cu 3-1. Dica va introduce in teren jucatorii experimentati si a renuntat la tinerii din primul 11. 

"Trebuie sa fim optimisti, speranta moarte ultima. Va fi greu pentru ca Rapid Viena este o echipa care poate marca in deplasare si atunci este nevoie de patru goluri (...) Probabil Coman va juca. Man are un inceput mai slab. Mi se pare ca la acest meci trebuie sa joci cu o echipa mai cu experienta. Cheia va fi in aparare. Daca nu vom lua gol, ne vom califica. Daca vom lua gol, va fi greu", e de parere Duckadam. 

FCSB se gaseste in situatia de a-l introduce titular in poarta pe Andrei Vlad, in locul lui Cristian Balgradean, accidentat. Chiar daca s-a vorbit despre lipsa de experienta a portarului stelist, Duckadam considera ca acesta va face un meci bun si cunoaste cheia unei evolutii bune a sa. 

"Nu trebuie sa punem presiune pe el, va face o partida buna, e un portar de viitor. Trebuie sa fim mai atenti in aparare si va fi bine", a spus fostul portar al Stelei. 

Duckadam este de acord cu decizia lui Dica de a-l pune rezerva de portar pe Balgradean, cu toate ca acesta este accidentat. Antrenorul celor de la FCSB a luat aceasta decizie pentru a nu-l introduce pe Valentin Slabu de la echipa a doua, care are doar 17 ani. 

"Asta este. Nu ai cum sa pui rezerva un pusti care nu are experienta. Cu siguranta, daca va trebui sa intre, el o sa aiba emotii foarte mari. E buna decizia cu Balgradean rezerva", a spus Duckadam. 

Gazonul, marea problema pe National Arena

Jucatorii ambelor echipe vor fi nevoiti sa joace pe un gazon prost in aceasta seara. Helmuth Duckadam a vizitat stadionul dupa antrenamentul de aseara al celor de la Rapid Viena si a dat verdictul: gazonul rezista o repriza. 

"Vor fi probleme, pentru ca gazonul nu este foarte bun. Am fost si aseara, dupa antrenamentul celor de la Rapid Viena si nu arata grozav. Cei care-l ingrijesc dupa antrenamentul oficial al celor de la Rapid Viena, l-au tasat, l-au greblat. Cel putin o repriza va fi bun, a doua va fi o problema", a explicat fostul portar stelist. 

Daca gazonul nu-i va ajuta pe stelisti, Duckadam spera intr-o sustinere masiva pe National Arena. "Vor fi cel putin 40.000, ceea ce ar fi extraordinar din punctul meu de vedere. Suporterii sunt al 12-lea jucator si daca vor face atmosfera cum au facut cu Hajduk, le vor da putere jucatorilor", a declarat acesta. VIDEO PROTVPLUS.RO

ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59