Joi 30 August 2018, 14:00

FCSB - Rapid Viena, 21:30, in direct la PRO TV | Becali: "Sa vina suporterii bruneti de la Rapid!" Anuntul OFICIAL al rapidistilor

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Becali crede ca o eventuala prezenta a fanilor rapidisti pe National Arena ii va motiva suplimentar atat pe jucatorii stelisti, cat si pe suporteri.

Becali se asteapta ca si ultrasii din Peluza Sud sa vina la meci.

"La FCSB s-a facut o galerie. Faptul ca vin si suporterii bruneti... Eu glumesc! Blonzi, bruneti, nu le spun cu rautate, ei stiu ca eu glumesc. Peluza Sud o sa vina si ei, se supara cand aud de Rapid. Se intorc la prima dragoste. Ce CSA? Hai, lasa... Ei sunt impotriva poporului roman. De ce sa scoata ei FCSB din competitiile europene? Vor sa faca rau poporului roman. Ce-i asta? Gata, ai luat numele, ai luat tot ce vrei, gata. De ce sa scoata FCSB din competitiile? Noi producem bani pentru statul roman!", a spus Becali.

Pregatirile stelistilor pentru a face fata unei invazii rapidiste ar putea fi degeaba. Galeria Rapidului anunta ca nu vine la meci.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPeluzaNordRapidBucuresti%2Fposts%2F1883819821641182&width=500" width="500" height="270" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>Hărţile războiului din PSD. De câte voturi este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea