FCSB - Rapid Viena, 21:30, in direct la PRO TV | Becali: "Sa vina suporterii bruneti de la Rapid!" Anuntul OFICIAL al rapidistilor

Becali crede ca o eventuala prezenta a fanilor rapidisti pe National Arena ii va motiva suplimentar atat pe jucatorii stelisti, cat si pe suporteri.

Becali se asteapta ca si ultrasii din Peluza Sud sa vina la meci.

"La FCSB s-a facut o galerie. Faptul ca vin si suporterii bruneti... Eu glumesc! Blonzi, bruneti, nu le spun cu rautate, ei stiu ca eu glumesc. Peluza Sud o sa vina si ei, se supara cand aud de Rapid. Se intorc la prima dragoste. Ce CSA? Hai, lasa... Ei sunt impotriva poporului roman. De ce sa scoata ei FCSB din competitiile europene? Vor sa faca rau poporului roman. Ce-i asta? Gata, ai luat numele, ai luat tot ce vrei, gata. De ce sa scoata FCSB din competitiile? Noi producem bani pentru statul roman!", a spus Becali.

Pregatirile stelistilor pentru a face fata unei invazii rapidiste ar putea fi degeaba. Galeria Rapidului anunta ca nu vine la meci.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPeluzaNordRapidBucuresti%2Fposts%2F1883819821641182&width=500" width="500" height="270" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Citeste si:FCSBRapid Viena
VIDEO PROTVPLUS.RO

A început şedinţa în care este citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, în Parlament
BRAT
Modifică setările cookies