"De 3 saptamani ma antrenez singur!" Becali nu a tinut cont si L-A IMPUS in primul 11: dupa meci, l-a facut praf! Dezvaluri din vestiarul FCSB

"De 3 saptamani ma antrenez singur!" Becali nu a tinut cont si L-A IMPUS in primul 11: dupa meci, l-a facut praf! Dezvaluri din vestiarul FCSB

Gigi Becali a desfiintat un jucator desi acesta spusese ca nu este pregatit sa intre pe teren.

Nicolae Dica a surprins la meciul cu Botosani cand l-a schimbat pe Zlatinski dupa doar 45 de minute. Mijlocasul, ultima data la Craiova, a jucat doar o repriza pentru FCSB si a intrat in colimatorul patronului: "Imi pare rau ca l-am luat!".

Vina ar apartine in exclusivitate patronului pentru aceasta situatie. Potrivit Gazetei Sporturilor, Zlatinski le-a spus preparatorilor fizici si antrenorilor ca este in urma cu pregatirea si nu poate intra direct intr-un meci oficial la doar cateva ore de la transfer. "Nu sunt pregatit fizic, de trei saptamani ma antrenez singur. Mi-ar trebui un timp sa-mi revin", au fost cuvintele bulgarului.

Becali nu a tinut cont nici de cererea jucatorului, nici de recomandarile oamenilor din staff si l-a impus pe Zlatinski in primul "11" pentru a-l vedea la Zlatinski la treaba. Asa cum era de asteptat, mijlocasul in varsta de 33 de ani nu a dat randamentul asteptat si nici nu a putut duce un meci intreg, astfel ca a fost scos la pauza.

La finalul partidei cu Botosani, meci incheiat cu scorul de 2-2, Becali a pus tunurile pe Zlatinski.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies