Moment INCREDIBIL petrecut in vestiarul FCSB: Becali, infruntat de un jucator! Patronul s-a recunoscut invins: "Imi cer iertare, ai dreptate!"
Miercuri 05 Septembrie 2018, 08:30

Moment INCREDIBIL petrecut in vestiarul FCSB: Becali, infruntat de un jucator! Patronul s-a recunoscut invins: "Imi cer iertare, ai dreptate!"

Mihai Stoica a povestit un moment incredibil petrecut in vestiarul echipei.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

MM a relatat cum a ajuns Bogdan Planic capitan la FCSB si cum Gigi Becali a ajuns sa-si ceara scuze fata de Mihai Pintilii. Patronul FCSB i-a luat banderola de capitan si lui Tanase si a vrut sa i-o ofere inapoi lui Pintilii, insa mijlocasul a refuzat.

Dupa o scurta discutie cu Pintilii, Becali a recunoscut ca a gresit atunci cand i-a luat banderola si i-a oferit-o apoi sarbului Planic.

"Banderola e la Planic, pentru ca toata lumea a considerat ca e foarte serios, un exemplu din toate punctele de vedere. Va relatez exact discutia avuta de Gigi Becali cu jucatorii. Eram de fata. Sambata, la pranz, Gigi i-a zis lui Pintilii: 'Te rog sa iei banderola'.
'Nu...'
'Pai, e urat, daca nu o iei...'
'Pai, urat a fost si cand mi-ati luat-o...'
Si atunci, Gigi a intins mana si a zis: 'Imi cer iertare, ai dreptate'",
a declarat Mihai Stoica la DigiSport.

Despre acest incident a vorbit si Ana Maria Prodan la ProX: "Si Pintilii este ingrozitor de mandru. El merita sa fie capitanul Stelei pana se lasa de fotbal. El este un om atat de aparte, rar se nasc astfel de oameni! Cand Gigi i-a luat banderola, Pintilii a zis: "OK, daca asta e decizia, asa sa fie! Dar eu nu o sa o mai iau". Gigi stie asta"Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”