Qaka ar fi injurat FCSB la primul meci in tricoul lui Poli Iasi! "Bine ca am scapat de el!" Reactia lui Becali

Qaka ar fi injurat FCSB la primul meci in tricoul lui Poli Iasi! "Bine ca am scapat de el!" Reactia lui Becali

Kamer Qaka s-a intors vineri la Iasi, iar ieri a jucat toate minutele in meciul cu Chiajna (3-0).

Albanezul a fost printre cei mai buni de pe teren si a fost laudat de colegi si de antrenorul Stoican. Dupa joc, Qaka ar fi fost surprins injurand Steaua alaturi de suporterii ieseni, sustine Fanatik. Desi a parasit clubul lui Becali, Qaka e inca platit de patronul FCSB. Becali suporta 4000 de euro din salariul lunar in valoare de 10 000 de euro al mijlocasului.

"Nu am vazut imaginile cu Qaka. Daca el a injurat echipa noastra, tinand cont ca l-am luat de la 3 000 de euro salariu si i-am facut 10 000, inseamna ca atat il duce capul. Si chiar nu imi pare rau ca am scapat de el. Unde mai voia sa joace la noi? Nu vedea ca sunt trei pe post? Voia sa stea prin tribune? Sa zica merci, acum ia 10 000 pe luna, castiga banii astia datorita mie. Eu i-am facut la Steaua 10 000 pe luna, iar cei de la Iasi ii dau tot atat. Daca Iasiul nu-i dadea 10 000 pe luna, Qaka nu voia sa plece de la noi. Asta e caracterul lui si nu vreau sa imi stric ziua cu unul ca Qaka", a spus Becali pentru Fanatik.

"Nu o sa mai vedeti la Steaua jucatori care vin si cred ca l-au prins pe Dumnezeu de picior. Pai, eu te aduc de la 3 000 de euro pe lina si iti fac 10 000 si tu ma injuri? O sa vedeti voi", a mai avertizat Becali.VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT