Dan Petrescu si-a iesit din minti la amicalul CFR-ului! "Abia va miscati, zici ca aveti p**a mea in spate!" Si-a injurat jucatorii si a vrut sa intre pe teren

Dan Petrescu si-a iesit din minti la amicalul CFR-ului! "Abia va miscati, zici ca aveti p**a mea in spate!" Si-a injurat jucatorii si a vrut sa intre pe teren

CFR Cluj a jucat un meci amical cu Orenburg din Rusia. 

Campioana Romaniei a castigat cu 1-0 partida, gratie golului marcat de Djokovic, insa Dan Petrescu si-a iesit din minti pe parcursul partidei. 

Jocul echipei sale nu l-a multumit pe antrenor, astfel ca acesta a inceput sa-i injure pe jucatorii sai, scrie Actual de Cluj. 

"P**a mea, dar fotbalistii unde sunt? De-aia ne bate Dudelange. Ba baieti, noi suntem frecangii de p**a, nu fotbalisti", a strigat Petrescu la jucatorii sai. 

Enervat de o faza buna a adversarilor, antrenorul CFR-ului le-a reprosat fotbalistilor ca nu stiu sa joace, ca incearca sa joace fotbal si nu "bubuie" mingea. 

"Noi de ce nu centram, ba, asa? Ai nostri? Tika-taka. Facem numai invers, jucam invers. Mai baieti, daca vreti sa jucam numai tika-taka, nu mai ajungem la poarta!", le-a spus Petrescu clujenilor.

Petrescu si-a injurat un jucator

Antrenorul nu s-a oprit aici si l-a luat in vizor si pe Peteleu, adresandu-i injurii si acestuia. 

"10 suturi la poarta dadeam eu, daca eram fundas dreapta, bai Peteleeeeeeeuu (…). Mortii m*-**i, sunteti toti Maradona. Bai Pete, du-te, ba, in p**a mea si da-i la poarta singur. Intru eu. Vreti sa jucati fotbal?", a rabufnit Petrescu.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies