Liga 1

Dan Petrescu se teme de un jucător de la FCSB: ”Îl au pe cel mai bun din ultimii cinci ani!”

FCSB și CFR Cluj se duelează duminică, de la 20:00, pe Arena Națională, în meciul ”cap de afiș” al începutului de an.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 14:10
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 14:14

Meciul va marca un derby pentru câștigarea campionatului, între cele două echipe care păstrează șanse, mai mici sau mai mari, pentru titlu. FCSB este obligată să câștige pentru a rămâne în lupta pentru titlu, în timp CFR Cluj are și opțiunea unui rezultat negativ, având un avans considerabil în campionat.

Totuși, Dan Petrescu se teme de un jucător din lotul lui FCSB. Acesta consideră că Paulo Vinicius este cel mai bun fundaș central din România. ”Bursucul” a încercat să înțepe astfel vechea administrație a campioanei, care l-a lăsat pe acesta să plece gratis.

"Au cel mai bun fundaş central din ultimii cinci ani, din România, care a fost aici", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă, făcând referire la veteranul brazilian Paulo Vinicius.

Mihai Stoica, fascinat de Omrani

Billel Omrani este, de mulți ani, o țintă a vicecampioanei României. Atacantul francez este, în viziunea lui Mihai Stoica, cel mai bun atacant din Liga 1. Managerul General al FCSB se teme de puterea ofensivă a campioanei, care îi mai are pe Buș, Debeljuh și Dugandzic în lot.

Omrani este un jucător mult mai tehnic, rafinat. E cel mai bun atacant din România la ora actuală. El, când e sută la sută fizic, nu se poate compara cu un alt atacant!”, a declarat Mihai Stoica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies