Liga 1

O glorie a fotbalului românesc anunță dezastrul pentru Dinamo: „O să intre în faliment și o să meargă în Liga 4!”

Dinamo a pierdut meciul din etapa a 22-a cu FC Argeș, 1-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 12:29
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 12:36

Dinamo a bifat o înfrângere în primul meci din 2022. Chiar dacă au prestat un joc mai bun decât anul trecut, elevii lui Flavius Stoican au fost învinși de FC Argeș, 1-2. „Câinii” nu au beneficiat nici de șansă, când Cosmin Matei (30 ani)a reușit să egaleze în minutul 58, dar Matei Bârsan a considerat că a faultat în atac. 

Cu toate acestea, Helmut Duckadam a apreciat evoluția din jocul lui Dinamo și i-a dat dreptate lui Flavius Stoican când a acuzat decizia arbitrului, la golul înscris de Matei. Doar că, în ciuda prestației solide cu FC Argeș, fostul portar nu prevede o situație roz pentru „câini” în următoarele meciuri. 

Duckadam: „Lui Dinamo îi va fi foarte greu să se salveze”

„Eu cred că Dinamo a făcut câteva transferuri bune și cred că Stoican poate să facă o schimbare în jocul lui Dinamo. Aseară, Dinamo n-a arătat chiar rău pentru primul joc.

Din punctul meu de vedere, Matei a înscris un gol valabil. N-a fost niciun fault. A fost o greșeală a fundașului de anticipare a mingii. Iar la penalty, a fost penalty clar.

Lui Dinamo îi va fi foarte greu să se salveze, pentru că jocurile sunt puține și ar cam trebui să câștige tot, dar poate să ajungă la baraj. Aveți impresia că, dacă Dinamo va retrograda, va evolua în Liga 2? O să intre în faliment și o să meargă tot în Liga 4. Acum depinde de ei, dacă vor reuși să evite acest lucru”, a declarat Helmut Duckadam pentru Fanatik

Clasamentul Ligii 1 

Următoarea partidă pentru Dinamo va fi derby-ul cu FCSB, de pe 30 ianuarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies