Liga 1

FCSB, adio titlu înainte de meciul cu CFR Cluj? „FCSB s-a resemnat. Diferența este foarte mare!”

Un fost oficial al roș-albaștrilor a vorbit despre lupta la titlu din sezonul 2021-2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 13:09
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 13:19

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în etapa 22 din Liga 1, duminică, 23 ianuarie, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Înaintea meciului direct, între cele două echipe este o diferență de 10 puncte. Elevii lui Dan Petrescu au acumulat 57 de puncte, ajungând la 9 victorii consecutive fără gol primit, în timp ce jucătorii lui Toni Petrea au înregistrat 7 succes și două remize în ultimele 9 partide, având 47 de puncte. 

Cu toate că mai sunt 9 meciuri din campionatul regulat, iar în playoff punctele se vor înjumătăți, și vor mai fi încă 10 partide, Helmut Duckadam este de părere că CFR Cluj este marea favorită la câștigarea titlului și că FCSB are șanse minime să o împiedice să cucerească al cincilea campionat consecutiv. 

Duckadam: „Dacă FCSB va pierde, 90% campionatul este jucat”

„Să sperăm că o să fie un derby, dar vorba lui Dan Petrescu: 'De la primul meci, după o vacanță, nu ne așteptăm la un fotbal de mare calitate'. În primul rând, este important rezultatul. Sigur că, dacă FCSB va reuși să câștige, poate relansa campionatul. În situația în care va pierde, atunci cred că 90% campionatul este jucat.

Cred că, pe undeva, cei de la FCSB s-au resemnat. Diferența este foarte mare. Mi-e foarte greu să dau o favorită, deoarece n-am văzut-o pe niciuna jucând. Va trebui să așteptăm câteva etape ca să ne dăm seama de toate echipele, nu doar de cele două”, a declarat Helmut Duckadam pentru Fanatik

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies