Nationala

”Rezultatele nu pot veni din prima!” Edward Iordănescu, avertizat înainte de venirea la echipa națională

Edward Iordănescu va deveni noul selecționer al FRF.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 13:38
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 13:43

Fostul antrenor al FCSB și CFR Cluj a negociat cu FRF și este gata să devină noul selecționer al României, la șase ani dstanță după ce tatăl său ducea ”tricolorul” la ultimul turneu final, EURO 2016, din Franța.

Iordănescu e gata să pregătească următoarea campanie de Nations League, dar și calificările pentru Campioantul European din Germania, din 2024. Adrian Iencsi, legenda lui Rapid, îl avertizează însă cu privire la venirea la națională.

"Nu am fost surprins foarte tare de decizia lui Rădoi. S-au contactat antrenori cu experiență. Din ce am citit și eu în presă, nu cred că mai vine la națională Laszlo Boloni. În procent foarte mare, selecționer o să fie Edi Iordănescu. Dacă o să fie el, trebuie să fim alături de el, doar așa putem avea succes.

Sunt sigur că o să apară discuții și oamenii vor spune că ne trebuia un antrenor cu experiență. Va fi o foarte mare responsabilitate pe Edi Iordănescu. Rezultatele nu pot veni din prima, va fi o muncă dificilă. Trebuie să reunoaștem că suferim la nivel de campionat", a spus Adrian Iencsi, la Digi Sport.

Mihai Stoiciță, după ieșirea de la negocierile dintre FRF și Edward Iordănescu

Ieșit de la negocierile dintre FRF și Edward Iordănescu, Mihai Stoichiță a oferit presei declarații referitoare la viitorul echipei naționale. El a susținut că nu s-a semnat încă un contract, dar se pare că acordul este rezolvat.

"Marţi să se finalizeze, în principiu s-au pus la punct toate treburile, urmează marţi să fie acordul final. Contractele sunt confidenţiale, nu pot să vă spun de ce a durat aşa mult nici cu Loţi, nici cu Edi. Limpezi vor fi când voi vedea şi eu contractul semnat şi ştampilat, atunci vor fi limpezi

Credeţi că doar lucrurile astea le am, să stau numai în discuţii şi negoieri? Nu, mai sunt şi alte lucruri de rezolvat. Anti, anti Stoichiţă? Nu ştiu, e treaba lor că eu nu particip la negocieri. Nu mă deranjează absolut nimic pe mine. O să vedem marţi, eu zic că marţi se va finaliza, aşa că nu pot să dau un procent acum", a spus Mihai Stoichiţă, la ieşirea de la discuţii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies