Liga 1

Dan Petrescu cere noi transferuri dupa ce CFR l-a vandut pe Kevin Boli: "Avem nevoie de un jucator in aparare!"

Kevin Boli unul dintre oamenii de baza ai lui Dan Petrescu a fost vandut la Samsunspor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Septembrie 2020, 10:28
Data actualizarii: Sambata 12 Septembrie 2020, 10:46

Feroviarii au mai multi absenti la echipa, iar Dan Petrescu a cerut intariri conducerii CFR-ului. El a declarat ca are nevoie de cate doi jucatori pe post, iar la club ar trebui sa mai vina si un al patrulea fundas central.

"Cred ca toata lumea a avut nevoie de o pauza pentru pregatire, sa mai aduca ceva jucatori, cred ca tuturor a prins bine, nu numai la CFR Cluj. Nu e bine sa zic daca mai astept jucatori pentru ca spune lumea ca ma cert cu conducerea.

Toti antrenorii buni vor sa imbunatateasca lotul. Din aceasta categorie face parte si Dan Petrescu. Eu as vrea doi jucatori pe post, avem nevoie de un jucator in aparare. Daca nu, trebuie sa jucam cu ce avem si sa scoatem maximum din lotul asta", a declarat Dan Petrescu la conferinta de presa. 

Pentru CFR Cluj urmeaza un meci contra lui Hermannstadt, duminica de la ora 21:30. Dan Ptrescu nu se va putea baza pe Ciprian Deac si Alex Chipciu, ambii accidentati.

”Sunt ceva probleme in continuare, nu avem toti jucatorii refacuti, Ciprian Deac nu va juca, Chipciu, la fel. Ceva probleme de lot sunt, si la jucatori importanti”, a spus Dan Petrescu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies