Olimpiu Morutan, fotbalist brazilian :) Daca vrea 50 de milioane pe el, Becali trebuie sa-i schimbe numele. Declaratia zilei

Olimpiu Morutan, fotbalist brazilian :) Daca vrea 50 de milioane pe el, Becali trebuie sa-i schimbe numele. Declaratia zilei

Gigi Becali e din nou in culmea fericirii si spune ca i-a fixat lui Morutan o clauza de reziliere a contractului in valoare de 150 de milioane de euro.

Becali are un nou preferat la FCSB si spune ca Morutan e noul decar adevarat al echipei. Latifundiarul din Pipera viseaza sa-l vanda pe Alibec cu mult mai multi bani decat i-a vandut pe Stanciu, Gardos ori Chiriches. El vrea de la 50 de milioane de euro in sus.

"Poate doar daca il chema Morutinho", spune Narcis Raducan.

Fostul fotbalist si oficial al celor de la Pandurii, ASA Targu Mures si chiar FCSB spune ca "uneori oamenii se gandesc la profilul psihologic al jucatorului din Romania" si din acest motiv ezita sa plateasca bani multi.

"D-aia nu se va ajunge la 100 de milioane de euro. Nu poate ca nu ar valora...

Poate daca il chema Morutinho, poate ajungea la 50 de milioane, dar nechemandu-l Morutinho, ci doar Morutan, lumea se gandeste la profilul psihologic al jucatorului din Romania. Sunt mai multe lucruri care se iau in considerare.

Dar, dincolo de asta, strategia de care aminteam este foarte buna, ca a dat roade. Nu cred ca vreun conducator din Romania reusea sa-l vanda pe Stanciu, de exemplu, cu 10 milioane de euro", a spus Narcis Raducan la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Normele pentru redeschiderea teraselor: maximum patru clienţi la o masă; meniurile nu se transferă
BRAT