Atac naucitor al lui Maradona: "Messi ar trebui sa se retraga de la nationala! Nu mai veni, NEBUNULE!" Reactie exploziva

Atac naucitor al lui Maradona: "Messi ar trebui sa se retraga de la nationala! Nu mai veni, NEBUNULE!" Reactie exploziva

Maradona a oferit un interviu exploziv in presa argentiniana in care l-a criticat pe selectioner si i-a oferit un sfat pretios lui Messi.

Maradona este de parere ca Messi ar trebui sa se retraga din nationala din moment ce toata lumea il considera principalul vinovat pentru tot ce se intampla in fotbalul argentinian.

"Da, ar trebui sa se retraga! Daca pierde nationala sub 15 ani este vina lui Messi. Daca in campionat sunt programate Racing si Boca dam vina pe Messi. Intotdeauna Messi este vinovat pentru orice! Eu i-as spune: Nu mai veni la nationala, nebunule! Sa vedem cum se vor descurca atunci!", a declarat Maradona pentru Clarin.

Maradona l-a ironizat si pe Lionel Scaloni. Fost selectioner al Argentinei la randul sau, Maradona este de parere ca Scaloni nu este cea mai potrivita persoana pentru a conduce o nationala precum cea a "Pumelor".

"E un baiat bun, dar nu poate nici macar sa dirijeze masinile in trafic! Cum sa-i dam nationala Argentinei lui Scaloni? Suntem nebuni cu totii?", a mai afirmat Maradona.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de COVID-19 într-o fabrică din Timiș. Este al optulea din acest județ
BRAT