VIDEO EXCLUSIV "Dacă îl minți, nu mai vine". Situație delicată la Ploiești: motivul pentru care ar putea pica transferul lui Budescu

Aflat în procesul de recuperare după ruptura de tendon suferită la începutul lunii aprilie, Budescu este așteptat să revină cel mai devreme în luna august.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 11:59
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 12:13

Pe lângă oferta de prelungire primită din partea celor de la FC Voluntari, de Budescu sunt intereaste alte două cluburi din Liga 1: nou-promovata Petrolul și FC Botoșani. 

Deși i-ar plăcea să ajungă la Ploiești, Vivi Răchită este de părere că transferul lui Budescu este un subiect delicat pentru echipă, ținând cont de problemele financiare pe care le are clubul.

"Echipa trăiește doar din sponsorizări, nu există un patron, nu există un partener finanțator care să asigure bugetul. Va fi extrem de greu în Liga 1, deoarece noi n-am terminat Liga 2 din ceaa ce înseamnă partea financiară. Băieții au primit ultimul salariu în februarie, nu au primit primele de joc, nu au primit primele de promovare. Trebuie schimbat lotul substanțial, așteptăm cu îngrijorare data de 6 iunie când lotul se va reuni.

De la Petrolul a primit doar o promisiune, că buget... Eu vorbesc zilnic cu Budescu. Sunt mari șanse să nu vină la Petrolul în momentul acesta, pentru că nu există stabilitate. Pe Budescu dacă îl minți, dacă nu îi oferi plăcerea de a juca nu mai vine. Partea financiară o are asigurată, el trebuie să se simtă bine în mediul în care se duce. De ce nu a performat la FCSB, iar la Voluntari a făcut spectacol? Era un mediu în care se simțea ca peștele în apă", a declarat Răchită la "Ora Exactă în Sport".

Constantin Budescu a debutat în fotbalul profesionist la Petrolul Ploiești, în 2005, și a jucat pentru „lupii galbeni” până în 2010, când a fost cumpărat de Astra Giurgiu. Pentru formația de pe „Ilie Oană” a bifat 149 de meciuri, reușind să înscrie de 46 de ori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!