VIDEO EXCLUSIV Budescu are ofertele pe masă! Cluburile din Liga 1 care insistă pentru transfer

Constantin Budescu se află la final de contract cu FC Voluntari, însă mijlocașul nu a stabilit încă echipa la care va juca din sezonul următor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 20:55
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 20:57

Aflat în procesul de recuperare după ruptura de tendon suferită la începutul lunii aprilie, Budescu este așteptat să revină cel mai devreme în luna august.

Constantin Budescu are ofertele pe masă

Aflat la final de contract cu FC Voluntari, Budescu a primit deja o propunere de prelungire din partea clubului ilfovean, însă mijlocașul spune că va mai aștepta până va da un răspuns.

De Budescu sunt intereaste alte două cluburi din Liga 1: nou-promovata Petrolul și FC Botoșani. "Artistul" recunoaște că și-ar dori să revină la clubul ploieștean, care ar fi făcut deja prima ofertă.

"Eu am spus tot timpul asta, că îmi doresc să mă întorc și să joc la Petrolul pentru că n-am jucat cu ei în Liga 1 și îmi doresc acest lucru", a spus Constantin Budescu, într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Budescu urmează să ia o decizie în privința viitorului său în următoarea lună, iar fizioterapeutul Bogdan Staicu îi dă o veste bună mijlocașului: "O să se recupereze mult mai repede decât am preconizat noi (n.r - 4-6 luni)".

Petrolul Ploiești, pregătită cu ofertă pentru Constantin Budescu

Publicația Gazeta de Prahova anunță cu echipa proaspăt promovată în Liga 1 este pregătită să-i facă o ofertă lui Constantin Budescu. 

"Costin Budescu va fi primul transfer al Petrolului! Este hotorârea președintelui! Joi vor fi negocieri și sper că vom semna un contract. Iar în calea acestui transfer nu accept să se împotrivească nimeni!

Deși este accidentat, eu îi cunosc potențialul lui Budescu, va veni pe răspunderea mea, fără impresari și recomandări, va fi hotărârea exclusiv a mea, staff-ul tehnic având rolul de a-l antrena pe fotbalist, atunci când va veni vremea, asumându-ne, și el, și eu, orice riscuri, pentru a deveni iar al Petrolului!", a declarat recent președintele executiv de la Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Constantin Budescu a debutat în fotbalul profesionist la Petrolul Ploiești, în 2005, și a jucat pentru „lupii galbeni” până în 2010, când a fost cumpărat de Astra Giurgiu. Pentru formația de pe „Ilie Oană” a bifat 149 de meciuri, reușind să înscrie de 46 de ori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!