"Nu accept să se împotrivească nimeni!". Budescu, dorit cu insistență de o echipă din Liga 1

Constantin Budescu Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 18:16
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 18:24

Constantin Budescu, mijlocașul lui FC Voluntari, este accidentat de la începutul lunii aprilie, însă ilfovenii i-au propus prelungirea înțelegerii.

"Artistul" rămâne liber de contract în vară, iar până în momentul de față nu a stabilit la ce echipă va evolua din sezonul viitor. Totuși, Budescu are deja o ofertă concretă pe masă, de la FC Voluntari.

Petrolul Ploiești, pregătită cu ofertă pentru Constantin Budescu

Publicația Gazeta de Prahova anunță cu echipa proaspăt promovată în Liga 1 este pregătită să-i facă o ofertă lui Constantin Budescu. 

"Costin Budescu va fi primul transfer al Petrolului! Este hotorârea președintelui! Joi vor fi negocieri și sper că vom semna un contract. Iar în calea acestui transfer nu accept să se împotrivească nimeni!

Deși este accidentat, eu îi cunosc potențialul lui Budescu, va veni pe răspunderea mea, fără impresari și recomandări, va fi hotărârea exclusiv a mea, staff-ul tehnic având rolul de a-l antrena pe fotbalist, atunci când va veni vremea, asumându-ne, și el, și eu, orice riscuri, pentru a deveni iar al Petrolului!", a declarat președintele executiv de la Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Constantin Budescu a debutat în fotbalul profesionist la Petrolul Ploiești, în 2005, și a jucat pentru „lupii galbeni” până în 2010, când a fost cumpărat de Astra Giurgiu. Pentru formația de pe „Ilie Oană” a bifat 149 de meciuri, reușind să încrie de 46 de ori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!