"Vom avea o improvizație". Cea mai mare problemă a României înaintea confruntării cu Olanda, din optimile de la EURO 2024

EURO 2024 Belgia optimi euro 2024 Romania Vivi Rachita EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 19:11
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 19:23

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a realizat o performanță importantă la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania.

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au terminat pe locul unu în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE, marți, de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

Problema cu care se confruntă România

Vivi Răchită este de părere că acoperirea postului de fundaș stângă, după suspendarea lui Nicușor Bancu.

"Nici cu Ucraina nu am fost favoriți pe Allianz Arena și nici acum nu suntem favoriți. Poate vom avea un joc aproximativ. Orice s-ar spune, Olanda este altă echipă. Este mult mai puternică decât Ucraina. Cred că olandezii au văzut că naționala României poate să producă fotbal și are jucători periculoși. 

România este o echipă care a câștigat grupa și acum și în calificări. Am bătut Elveția, care este în primele 8. Nu ne vor lua la preț de matineu, așa cum au făcut ucrainenii, care ne-au subestimat. Dar mie îmi e frică de faptul că nu îl avem pe Bancu și de faptul că olandezii au pe bancă doi jucători extraordinari. Malen și Frimpong.

Vom avea o improvizație acolo. Mogoș sau Sorescu, dar niciunul nu este fundaș stânga. Ei joacă pe dreapta, iar Sorescu este mai mult mijlocaș. Cel mai probabil, mijlocașul stânga care va fi acolo, Coman sau Mihăilă, va fi pregătit să îl ajute pe fundașul stânga. Să facă 2 contra 1 și cu siguranță nici Malen și nici Frimpong nu vor putea să treacă de doi jucători", a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik. 


Sosirea tricolorilor la Munchen, pentru meciul cu Olanda (01.07.2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!